Alertă cu bombă la Tribunalul București. Oamenii din clădire au fost evacuați, iar pirotehniștii fac cercetări

Publicat: 05/06/2020 | 10:55

S-a dat o alarmă în urmă cu ceva timp la Tribunalul București, unde s-a spus că a fost amplasată o bombă! Informația a fost primită printr-un mail, iar ședințele de judecată au fost întrerupte imediat. În prezent, doar pirotehniștii se află în instituție și fac cercetări.

Citește și: Fenomen spectaculos pe cer! Când are loc “Luna Căpşună” sau “Luna Roz” şi cum ne influenţează. Va fi văzută în toată lumea

Alertă cu bombă la Tribunalul București, în urma unui e-mail

UPDATE 11:21 – Angajații instituției așteaptă afară ca verificările echipelor pirotehnice să se încheie.

Traficul a fost deviat și angajații Tribunalului București, evacuați © observatornews.ro
Traficul a fost deviat și angajații Tribunalului București, evacuați © observatornews.ro

UPDATE 11:14 – “În această dimineață, în jurul orei 10.00, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată direct, de către jandarmii ce efectuează paza sediul Tribunalului București, despre faptul că a fost receptionată o informare cu privire la faptul că în sediul instituției este amplasat un dispozitiv cu potențial exploziv. La fața locului au fost aplicate măsurile din competență, devierea traficului rutier în zonă, delimitarea și interzicerea accesului în zonă. Persoanele din clădire au fost evacuate. Spațiul este verificat de către specialiști pirotehniști”, se arată într-un comunicat, potrivit observatornews.ro.

UPDATE 11:11 – Traficul în zonă a fost deviat pe sensul spre Piața Unirii.

Imagini din fața Tribunalului Bucureșt, unde s-a dat o alertă cu bombă © observatornews.ro
Imagini din fața Tribunalului Bucureșt, unde s-a dat o alertă cu bombă © observatornews.ro

Știre inițială: Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată direct de către jandarmii ce efectuează paza sediul Tribunalului București, despre faptul că a fost recepționată o informare cu privire la faptul că în sediul instituției este amplasat un dispozitiv cu potențial exploziv.

La fața locului au fost aplicate măsurile din competență, traficul din zonă a fost deviat, iar accesul în zonă a fost interzis.  Persoanele din clădire au fost evacuate. Spațiul este verificat de către specialiști pirotehniști.

Știre în curs de actualizare!