Alegeri vestimentare neinspirate pentru gala Premiilor Oscar 2020! Cine sunt vedetele care s-au făcut de rușine la prestigioasa ceremonie din Hollywood

Publicat: 10/02/2020 | 11:12

A fost explozie de culoare, emoții și zâmbete în cadrul galei de decernare a Premiilor Oscar 2020! Din păcate, unele dintre celebrități au făcut alegeri vestimentare neinspirate pentru prestigioasa ceremonie care a avut loc la Hollywood. În rândurile de mai jos, veți descoperi câteva dintre vedetele care s-au făcut de rușine pe covorul roșu întins pentru cel mai important eveniment din acest an.

Citește și: TOP 10 cel mai bine îmbrăcate vedete care au pășit pe covorul roșu întins pentru Premiile Oscar 2020

Ce vedete au purtat ținute neinspirate la gala Premiilor Oscar 2020

1. Laura Dern a venit Premiile Academiei Americane de Film însoțită de mama sa și cei doi copii pe care îi are cu fostul soț, artistul Ben Harper: Ellery, în vârstă de 18 ani, și Jaya, care are 15 ani, relatează Daily Mail. Deși a câștigat Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar pentru rolul din pelicula “Marriage Story”, actrița de 53 de ani a primit numeroase critici pentru rochia aleasă pentru această ocazie specială din viața sa. Vedeta a câștigat ultima dată o statuetă de aur în 1992 cu filmul “Rambling Rose”. Mama vedetei, Diane Ladd, în vârstă de 84 de ani, a fost și ea nominalizată la Oscar 2020 pentru cea mai bună actriţă în rol secundar în aceeași peliculă.

2. Însărcinată pentru a doua oară, America Ferrera a adus un tribut pentru “Warrior Ancestors/Strămoșii războinici” prin intermediul ținuta pe care a îmbrăcat-o și care a făcut-o să semene cu o zeiță. Deși a primit numeroase aprecieri, actrița de 35 de ani a fost și destul de criticată. Ea a venit la gala Premiilor Oscar 2020 la brațul soțului său, actorul Ryan Piers Williams.

3. Actrița americană Kristen Wiig a primit numeroase critici pentru rochia pe care a purtat-o în timpul galei cu numărul 92 a Premiilor Oscar.

4. Blac Chyna, într-o rochie extrem de provocatoare, potrivit declarațiilor făcute de unii dintre criticii de modă.

5. Simțiți Forța? Janelle Monae și-a făcut apariția într-o ținută argintie, sclipitoare, care a făcut-o să pară un mixt între celebrele personaje Tim Man și Jedi Obi-Wan Kenobi, au scris jurnaliștii publicației Daily Mail.

6. Da, Billy Porter a comis-o! Cunoscutul actor a purtat o ținută care l-a făcut să semene cu o Pasăre Phoenix pe covorul roșu întins pentru Premiile Oscar 2020.

7. Cântăreața americană Billie Eilish și-a făcut apariția la prestigioasa ceremonie din Holywood îmbrăcată din cap până în picioare în Chanel. Vedeta și-a ales această ținută, considerată de mulți total neinspirată, pentru o “prestație surpriză”, după cum au relatat jurnaliștii de la Daily Mail. Când a urcat pe scenă, în fața tuturor invitațiilor celebri, artista de 18 ani și-a schimbat ținuta.