Alec Baldwin, tată pentru a șaptea oară: „La fel ca fraţii şi surorile tale, eşti un vis devenit realitate”

Publicat: 04/03/2021 | 17:41

 

Celebrul actor de la Hollywood, în vârstă de 62 de ani, a devenit tată pentru a șaptea oară. În 2019 cei doi au anunțat că urmează să devină părinți, dar la doar două luni Hilaria Baldwin a pierdut sarcina. Cu ajutorul unei mame surogat, visul lor de a deveni părinți a devenit realitate. 

Alec și Hilaria Baldwin sunt extrem de fericiți, după ce au devenit, din nou părinți. Fiica lor, Lucia, a fost adusă pe lume de o mamă surogat, iar cuplul nu-și mai încape în piele de fericire. Cu venirea pe lume a celui de-al șaptelea copil, Alec Bladwin se poate considera împlinit pe toate planurile. Are succes în carieră, iar în viața personală se bucură de o familie minunată.

„Suntem atât de îndrăgostiţi de fiica noastră, Lucia. La fel ca fraţii şi surorile tale, eşti un vis devenit realitate”, a scris Hilaria Baldwin pe rețelele de socializare.

CITEȘTE ȘI ALERTĂ LA O ȘCOALĂ DIN SUA! AUTORITĂȚILE AU GĂSIT O BOMBĂ ARTIZANALĂ ȘI UN PISTOL ÎNCĂRCAT

Alec Baldwin are o fiică din mariajul precedent

Din familia faimosului actor fac parte Edu, în vârstă de 1 an, Romeo Alejandro David de doi anișori, Leonardo Angel Charles, mai mare cu doi ani, Rafael Thomas de 5 ani și cel mai mare membru, fiica lor Carmen Gabriela, de aproape 8 ani.

În urma mariajului cu fosta soție, Kim Bassinger, Alec Baldwin mai are o fiică, în vârstă de 25 de ani. Tânăra îi calcă pe urme,  este actriță și fotomodel.

VEZI ȘI PERFORMANȚĂ DE UNUL LA UN MILION DE CAZURI. O OAIE A INTRAT ÎN ISTORIE DUPĂ CE A DAT NAȘTERE LA CINCI MIEI