Alain Delon, probleme grave de sănătate! Marele actor este pregătită pentru sfârșitul ce îl simte aproape. „Un erou trebuie să ştie să moară”

Publicat: 07/12/2020 | 12:26

Actorul francez Alain Delon se confruntat cu mari probleme de sănătate. Artistul în vârstă de 85 de ani nu este speriat de „marele final”, ci chiar a pus la punct toate detaliile pentru ziua în care va trece în neființă.

Artistul s-a gândit să i-a în calcul cel mai sumbru scenariu din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut în ultimii ani. În anul 2017 el a suferit o intervenție chirurgicală la inimă. Iar, anul trecut, actorul a avut un accident vascular cerebral. Așa că după aceste încercări peste care a trecut, marele actor a decis să pună la punct toate detaliile pentru momentul în care se va stinge din viață. (CITEȘTE ȘI: DOLIU ÎN LUMEA CINEMATOGRAFIEI! ACTORUL HUGH KEAYS-BYRNE DIN „MAD MAX” S-A STINS DIN VIAȚĂ)

Alain Delon este pregătit de „marele final” și a lăsat instrucțiuni clare. Acesta a organizat totul și a cerut ca la înmormântarea lui să nu fie prezent un preot și își dorește ca totul să fie cât mai simplu, iar înmormântarea sa să nu fie transformată într-un eveniment.

„Deja am organizat împreună cu avocaţii mei practic tot ceea ce se va întâmpla în ziua în care voi pleca. Mai ales că nu vreau să am în preajmă un preot.

 Un erou trebuie să ştie să moară. Îmi plăcea să mor, căci este un punct final. Se ştie unde voi fi înmormântat, dar nu există instrucţiuni. Mă vor înmormânta ca pe toată lumea, dar în niciun caz nu la fel ca pe Aznavour şi Hallyday”, a declarat actorul pentru publicația Le Monde, în urmă cu ceva timp.

Ultima dorință a lui Alain Delon

Actorul Alain Delon a pregătit totul și și-a exprimat chiar și ultima dorință. El s-a gândit la ce se va întâmpla cu câinele său, în cazul în care va muri primul, așa că a decis ca patrupedul să moară împreună cu el, pentru a nu suferi. (VEZI ȘI: DAVID PROWSE, ACTORUL CELEBRU DIN RĂZBOIUL STELELOR, A MURIT)

 „Dacă mor înaintea lui, îi voi cere veterinarului să plecăm împreună. (…) Prefer mai degrabă asta decât să ştiu că îl vor lăsa să moară pe mormântul meu de atâta suferinţă”, a spus actorul.

Se pare că artistul a aluat această decizi pentru a evita ca animalul său de companie să fie lăsat de izbeliște. Acesta nu își dorește ca patrupedul să sfârşească la un adăpost, în cazul în care nu i s-ar găsi un stăpân.