Al treilea copil, motiv de ceartă în familia Gabrielei Cristea. Ce spune Tavi Clonda

Publicat: 25/04/2021 | 21:32

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o familie frumoasă și alături de fiicele lor par să fie împliniți și fericiți. Dar pare că lipsește ceva ca fericirea să fie deplină. Nu o spunem noi, ci soțul prezentatoarei TV care își mai dorește o fetiță. De cealaltă parte, Gabriela nici nu vrea să audă, iar de aici și până la discuții aprinse nu mai e decât un pas. 

Doar gândul că ar putea rămâne din nou însărcinată o înspăimântă pe Gabriela Cristea. Prezentatoarea TV nici nu vrea să audă de al treilea copil, chiar dacă a doua sarcină a fost mult mai ușoară decât prima.

”A doua sarcină a fost mai ușoară, am făcut de toate și am mâncat toate porcăriile. Dar nu, nu mai facem, faceți voi (nr. Cristina Șișcanu și MădălinIonescu). Noi și dacă mai facem încă unul, noi tot fată facem”, a spus Gabriela Cristea în cadrul emisiunii ”Fetele lui Tavi”.

CITEȘTE ȘI MAI VREA SAU NU COPII GABRIELA CRISTEA?! DEZVĂLUIREA PE CARE I-A FĂCUT-O CRISTINEI CIORAN

Tavi Clonda, planuri mari cu al treilea copil

De cealaltă parte, Tavi este foarte încântat de idee și spune că dacă ar afla că va deveni pentru a treia oară tătic ar merge și s-ar tatua.

”Mie mi-a zis băiatul cu tatuajele că mai am loc de unul. Noi atunci nu ne-am organizat (nr. la a doua naștere), dar a fost totul bine. În subconștientul nostru ne mai doream un copil.
Bine că sunt fete, Victoria ar fi mai mare, al treilea s-ar crește singur, oricum tot eu ar trebui să stau cu toate trei seara”, a adăugat și Tavi Clonda la Antena Stars.

VEZI ȘI CUM „ȘI-A BĂTUT JOC” GABRIELA CRISTEA DE TAVI CLONDA, DUPĂ CE ACESTA A RUGAT-O SĂ-L TUNDĂ: „M-A MÂNCAT ÎN F%^$. MI-AI FĂCUT GAURĂ”

Sursă foto:instagram.com/taviclonda/