Akebono de la Puterea Dragostei, prins de Poliție la volan, deși are permisul suspendat. Ce scuză a avut în fața oamenilor legii

Publicat: 09/05/2021 | 11:37

Alexandru Claudiu Laurențiu a fost prins de oamenii legii conducând fără permis, iar în fața acestora a avut o scuză cel puțin interesantă.

Akebono de la Puterea Dragostei, pe numele său real Alexandru Claudiu Laurențiu a fost oprit de oamenii legii și tras la răspundere pentru faptul că  a condus fără permis, după ce mai primise o condamnare de 8 luni cu suspendare și un alt proces pe rol pentru aceeași faptă, din partea judecătorilor.

În urma acestui lucru, Akebono de la Puterea Dragostei a fost condamnat la 2 ani și o lună de închisoare pentru conducere fără permis, scrie wowbiz.ro.

Ce scuză a avut Akebono, în fața polițiștilor

În fața oamenilor legii, Akebono a mărturisit că nu a știut că are permisul suspendat, căci nu s-a uitat pe procesul verbal.

”Instanța constată că în mod corect organele de urmărire penală au apreciat apărarea inculpatului ca fiind neîntemeiată.

Astfel, inculpatul a semnat procesul verbal de contravenției întocmit la data de 13.03.2019, fiindu-i înmânat un exemplar al acestuia. Totodată, acestuia i s-a comunicat o înștiințare cu privire la obligativitatea predării permisului de conducere, aducându-i-se încă o dată la cunoștință despre faptul că acesta nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile, începând cu data de 13.03.2019”, se arată în dosar.

A circulat fără permis un an și jumatate

„La data de 02 noiembrie, în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Galați au oprit în trafic, pe Bulevardul George Coșbuc, din municipiul Galați, un autoturism, la volanul căruia au identificat un bărbat, de 27 de ani, din localitate.

Ca urmare a verificărilor efectuate în bazele de date ale poliției, s-a constatat că bărbatul figurează cu dreptul de a conduce suspendat, din luna martie 2019, fiind cercetat pentru alte infracțiuni la regimul rutier. Mai mult, persoana în cauză fusese depistată, în aceeași zi, în jurul orei 16.40, conducând autoturismul pe Bulevardul Henri Coandă.

În consecință, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, iar bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Galați, din luna noiembrie.

Sursă foto: captură Kanal D