Ai sute de derby-uri adevărate în cursele de cai. Intră în lumea virtuală a unui sport pe care se pariază din antichitate!

Publicat: 19/03/2020 | 18:41

Ai sute de derby-uri adevărate în cursele de cai. Intră în lumea virtuală a unui sport pe care se pariază din antichitate!

 Pariurile pe câștigătorul unei întreceri nu sunt nici pe departe o creație modernă, chiar dacă ele au luat amploare în ultima decadă, beneficiind de explozia IT-ului. Civilizația umană și-a condimendat cotidianul încă din antichitate, mizând mereu pe un competitor sau altul. Printre luptele cu gladiatori și-au făcut loc în față cursele de cai, sorbite de un public tot mai numeros.

Pe www.superbet.ro și pe aplicația de mobil ai curse virtuale la fiecare 3 minute, adică peste 400 de curse pe zi. Intră în joc și pariază pe calul preferat!

Englezii au inventat termenul de derby” pentru cursele de cai

Astăzi, când auzim de un derby, gândul ne zboară imediat la Barcelona – Real Madrid, Juventus – Inter sau Roma – Lazio. De fapt, acest termen e împumutat de fotbal de la cursele de cai, acolo unde este folosit de sute de ani pentru a descrie o competiție în care se întrec caii cu vârste de cel puțin 3 ani. Englezii au consacrat această sintagmă în 1821, la Epson, unde s-a disputat pentru prima dată The Derby Stakes. Pentru o lungă perioadă de timp, cursele de cai au rămas ceva exclusivist, dar ele au devenit un fenomen global după ce hipodromuri și cluburi de echitație au fost înființate peste tot în lume. Astfel, aceste jocuri au ajuns și online, iar pentru ca iubitorii să aibă curse de cai gata pentru pariere oricând și la orice ore, Superbet a pus la dispoziție cursele virtuale.

Pariorii au la dispoziție online curse cu câte 8 cai, iar cota minimă pentru intuirea învingătorului este de peste 4, 00. Dacă simți victoria, atunci poți să încasezi și de peste 8 ori banii investiți.

Tipuri de pariuri online pe cursele virtuale de cai

Cursele de cai virtuale sunt foarte dinamice, imprevizibile și pline de adrenalină. Nu rareori câștigă calul cotat cel mai slab, iar pariurile pe intervale de locuri pot fi o sursă de profit rapid. O cotă de 1,45 pentru ca favoritul să încheie cursa pe unul dintre primele trei locuri pare super și acest lucru se întâmplă cu frecvență sporită. Pe site și pe aplicație există și varianta de pariuri pe Câștigător Par/Impar, Sub/Peste, Suma Primilor Doi și altele.

O cursă virtuală de cai durează aproximativ un minut, iar între curse există pauze scurte, astfel încât pariorii să-și poată plasa online biletele lor la Superbet.

Alex Ferguson s-a îndrăgostit de cursele de cai și îl deține pe Rock of Gibraltar

Cursele de cai sunt fascinante, iar o dovadă în acest sens este povestea unuia dintre cei mai mari manageri de fotbal din istorie: Alex Ferguson. Puține lucruri îl relaxau și îl distrau pe ursuzul tehnician scoțian pe când acesta conducea destinele lui Manchester United, iar cursele de cai se aflau printre ele. Și nu doar atât. Sir Alex a fost atât de prins de acest sport, încât și-a cumpărat propriul cal. A plătit multe lire sterline pentru a-l avea pe Rock of Gibraltar, un mare campion al anilor 2000, pe care l-a pus să alerge în culorile lui Manchester United. Iar dacă Ferguson a ajuns atât de aproape de cursele de cai, atunci e clar că există o magie aparte în jurul lor.

Vino și tu în lumea virtuală a curselor de cai și încearcă online, pe www.superbet.ro sau pe aplicația de mobil, un sport cu vechime și tradiție! Tu pe ce cal pariezi azi?