Agresoarea Cristinei Joia și-a primit pedeapsa! Femeia a fost condamnată la închisoare și obligată să plătească daune morale

Publicat: 10/05/2021 | 21:04

Femeia care a atacat-o pe Cristina Joia și-a primit pedeapsa. Astăzi, instanța a decis condamnarea acesteia la un an și trei luni de închisoare cu suspendare și plata a peste 10.000 de euro daune morale.

În urmă cu câteva luni, Cristina Joia a fost victima unei agresiuni. Designerul a fost atacată într-un supermarket de către o femeie care s-a arătat extrem de deranjată de faptul că vedeta de la „Visuri la cheie” i-a făcut observație pentru faptul că a parcat mașina pe o trecere de pietoni. Vedeta a fost lovită în față, iar nasul i-a fost zdrobit. (CITEȘTE ȘI: CRISTINA JOIA, UNUL DINTRE DESIGNERII EMISIUNII VISURI LA CHEIE, VICTIMA UNUI ATAC: ”A FOST TRANSPORTATĂ PLINĂ DE SÂNGE ȘI APROAPE LEȘINATĂ”)

Astăzi, agresoarea Cristine Joia și-a primit pedeapsa. Judecătorii au condamnat-o la un an și trei luni de închisoare cu suspendare pentru lovire și alte violențe. De asemenea, aceasta a fost condamnată și la plata a 10.000 de euro către victimă, sumă care reprezintă daune morale, potrivit gândul.ro.

Dispune condamnarea inculpatului Andrei Nicoleta Ștefania, (date personale), la pedeapsa de 1 an si 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violente (fapta din 07.11.2020).

În baza art. 91 din Codul penal dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și 6 luni, termen stabilit în condițiile art. 92 din Codul penal și care va curge de la data rămânerii definitive a prezentei sentințe.”, se arată în hotărârea judecătorească.

Agresoarea Cristine Joia, obligată să plătească daune morele de mii de euro

Mai mult, femeia ce a atacat-o pe Cristina Joia este obligată să plătească daune morale considerabile și să presteze muncă în folosul comunității. Agresoarea este obligată la plata a 10.000 euro reprezentând daune morale, aproape 8.000 lei despăgubiri materiale și alte despăgubiri de aproape 3.000 de lei către Spitalul unde a fost internată vedeta. (VEZI ȘI: PRIMELE DECLARAȚII ALE FEMEII CARE A DESFIGURAT-O PE CRISTINA JOIA: ”MI-A RUPT ȘTERGĂTORUL DE LA MAȘINĂ ȘI M-A ÎNJURAT”)

Obliga inculpatul Andrei Nicoleta Ștefania sa achite suma de 10.000 de euro, în echivalent în RON la data plății, către partea civila Boja Narcisa – Cristina, reprezentând prejudiciu moral creat prin comiterea infracțiunii, precum și suma de 7.989,21 de lei, reprezentând prejudiciu material creat prin comiterea infracțiunii.

În temeiul art. 274 alin. 1 din Codul de procedura penala obliga inculpatul la plata sumei de 3.000 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare fața de stat, din care suma de 1.500 de lei reprezentând cheltuieli judiciare aferente fazei de urmărire penala.”, se mai arată în hotărârea judecătorească.

 

Sursa foto: Instagram