Aflată la Nisa, Anca Lungu se teme pentru părinții ei, aflați în focarul de la Suceava. “Mi-e greu să-i știu acolo. Tata este într-o situație dificilă!”

Publicat: 01/05/2020 | 11:37

Anca Lungu s-a mutat de aproximativ doi ani în sudul Franței, la Nisa, alături de soțul ei și de cei doi copii. Din martie, vedeta este în izolare, dar gândul îi este la rudele și apropiații din România, în special la părinții ei, aflați la Suceava.

VEZI AICI: ANCA LUNGU A FĂCUT PUBLICĂ FOTOGRAFIA: ”ZÂMBETUL MEU ASCUNDEA MAI MULT TEAMĂ DECÂT BUCURIE!”

Anca Lungu a mărturisit că se teme pentru viața părinților ei, tatăl său aflându-se într-o situație delicată, după ce a suferit un transplant în urmă cu mai mulți ani.

Mi-e foarte greu să-i știu acolo. Și nu mi-e teamă doar pentru ei, ci pentru toată familia, prietenii și cunoștințele de acolo. Vorbim și ne vedem zilnic. Au un moral bun.

Cred că îi ajută faptul că sunt mai tot timpul ocupați cu cele două solarii din care au început deja să culeagă roade. Au un stil de viață foarte sănătos și își produc singuri cea mai mare parte din mâncare. Tatal meu este într- o situație mai delicată.

El a suferit un transplant în urmă cu ceva ani și ia medicamente care îi mențin imunitatea foarte scăzută. Se află în categoria cu cel mai mare risc. Așa că a înțeles pericolul, fără prea multe explicații, și respectă toate măsurile posibile pentru a se proteja”, a spus Anca Lungu, potrivit viva.ro.

“E bine în casă, dar mi-e dor de…”

În această perioadă, Ancăi Lungu îi lipsesc nenumărate tabieturi, în special revederea cu marea, care este doar la cinci minute distanță de casa unde locuiește în Franța.

E bine în casă, e armonie și sunt recunoscătoare pentru familia pe care o am. Nu-i o povară să gătesc de două ori pe zi, e o bucurie, nu-i o povară să am grijă de cei mici, o iau ca pe o superofertă de a petrece mai mult timp cu ei, pentru sănătatea lor emoțională.

NU RATA: ANCA LUNGU, IZOLATĂ LA DOMICILIU ÎN FRANȚA! „DACĂ VREI SĂ IEȘI…TREBUIE SĂ TE ÎNREGISTREZI ONLINE ȘI SĂ FACI O DECLARAȚIE PE PROPRIA RĂSPUNDERE”

Dar după 12 zile de izolare, iată că apare și ‘dar-ul’. La fel ca vouă, mi-e dor de afară, de aer, de vânt, de zgomot de valuri, de prânzuri la terasă, în bătaia soarelui. Mi-e dor până și de turiștii zgomotoși. Știu însă că izolarea e acum singura soluție eficientă în fața inamicului invizibil, așa că las dorurile pe mai târziu, când va răsări soarele într-o dimineață și totul va fi bine”, a mărturisit Anca Lungu.