Aflată în SUA, Elena Cârstea tremură din cauza COVID-19. “Sunt în prima linie!” Ce se întâmplă, acum, cu fiicele artistei

Publicat: 31/03/2020 | 13:29

Elena Cârstea trăiește de circa 15 ani în SUA, unde, până să înceapă pandemia de COVID-19, ducea o viață liniștită din toate punctele de vedere. Însă, de câteva zile, artista cu greu mai poate dormi noaptea. Sanda (23 de ani) și Adriana (19 ani), fetele cântăreței, sunt în prima linie în lupta cu coronavirusul, ca voluntari, iar artista este îngrijorată că tinerele ar putea fi infectate cu teribilul virus.

VEZI AICI: DEMISII ÎN BLOC LA SPITALUL CFR DIN TIMIȘOARA. REACȚIA LUI CIPRIAN OLARU, MANAGERUL UNITĂȚII MEDICALE. “TOTUL A ÎNCEPUT ACUM DOUĂ, TREI ZILE!” 

Amândouă copilele mele sunt în prima linie, Adriana în Coreea de Sud, iar Sanda în Național Guard. Nu mai luați în glumă nimic, stați în casă, ajutați-vă vecinii, întindeți o mână de ajutor, faceți cumpărături pentru oamenii în vârstă sau care nu se pot mișca. Fabricile de textile să facă halate medicilor și măști, spălați-vă pe mâini, ștergeți tot de câte ori se poate! Dacă rămâneți fără doctori o să fie iadul pe pământ!! O să treacă cumva și povestea asta. Mă gândesc la voi toți cu teamă și cu speranță în același timp”, a scris Elena Cârstea pe o rețea de socializare.

VEZI AICI: CARE SUNT SINGURELE ȚĂRI DIN LUME FĂRĂ NICIUN CAZ DE COVID-19. “SUNTEM PRINTRE SINGURII CARE SE POT BUCURA DE STATUL LA BAR!”

Și-a cunoscut actualul soț pe internet!

În prezent, Elena Cârstea este și cetățean american și este mărtată cu Glenn Muttard. “Eu şi Glenn ne-am cunoscut pe Internet, pe drum, pe traiectorie. Cu totul întâmplător. Şi, mai întâi, am vorbit mult online amândoi. Am vorbit o grămadă, dar el m-a invitat să merg acolo şi am zis: «Ok, hai că vin!», iar la al doilea drum pe care l-am făcut, el nu m-a mai lăsat să plec. A zis să rămân acolo. Şi m-a cerut de nevastă după o săptămână. Vorbesc serios! Iar eu am zis «Da», pentru că zâmbea foarte drăguţ. M-am îndrăgostit de gropiţele lui. E scump, e un om foarte-foarte în banca lui. Soţul meu e un om foarte drăguţ”, a povestit, recent, Elena Cârstea.