Aflată în izolare, Oana Roman a răbufnit: “Nu sunt făcută pentru asta! Nu mai vreau să…” De ce a ajuns vedeta la capătul răbdării

Publicat: 26/04/2020 | 12:19

Oana Roman a ajuns la capătul răbdării. Vedeta nu mai suportă deloc izolarea, mărturisindu-le prietenilor virtuali că nu este genul de persoană care să aibă grijă de casă. Fiica fostului prim-ministru al României arde de nerăbdare să plece într-o vacanță și să-și reîncarce bateriile.

VEZI AICI: OANA ROMAN, FOTOMODEL ÎN PLOIEŞTI! CUM APARE VEDETA PE PANOURILE PUBLICITARE DIN ORAŞ

Oana Roman mai are de așteptat încă trei săptămâni până va putea ieși fără nicio restricție din casă. După 15 mai, Klaus Iohannis a anunțat că anumite interdicții impuse vor fi ridicate. Cel mai important este că oamenii vor avea din nou posibilitatea să circule liberi.

Nu mai vreau să fac curat. Și nu mai vreau să stau închisă în casă. Vreau la mare, vreau la munte, vreau să plec singură câteva zile, să nu mai trebuiască să fac nimic pentru nimeni! Nu sunt făcută să fiu casnică!”, a scris Oana Roman pe Instagram.

NU RATA: A RĂMAS FĂRĂ JOB, DAR ȘI FĂRĂ CURENT. IZOLATĂ ÎN CASĂ, OANA ROMAN E FOC ȘI PARĂ: ”AȚI GĂSIT UN MOMENT PERFECT PENTRU A TĂIA CURENTUL”

Marius Elisei, la rândul lui afectat

Nici Marius Elisei nu se descurcă prea bine în izolare. “Pentru el e greu pentru că stă cu noi tot timpul. El era obişnuit să mai meargă cu băieţii la fotbal, la bere. El pleca dimineaţă, îşi făcea treaba, venea. Acum sunt şi lucruri care îl enervează. Şi încerc să-l înţeleg. Stă cu soacra în casă, ceea ce nu e chiar cel mai plăcut lucru. Are momente în care răbufneşte şi el, dar e normal. Până la urmă suntem oameni! Chit că noi avem spaţiu foarte mult, ni s-au restrâns din libertăţi”, a mărturisit Oana Roman.