Aflată în izolare, Ilinca Vandici se pregătește pentru Paște. Cine a învățat-o să gătească și ce alimente a exclus din meniu pentru a-și păstra silueta. “Sunt expertă!”

Publicat: 16/04/2020 | 12:47

Aflată în izolare, Ilinca Vandici pregătește cu atenție masa de Paște, fiind decisă să-l impresioneze plăcut pe soțul, Andrei Neacșu. Vedeta a învățat tainele gătitului de la mama ei, dar recunoaște că mai are multe de învățat.

VEZI AICI: ILINCA VANDICI A PĂRĂSIT PLATOURILE DE FILMARE ȘI S-A IZOLAT ÎN CASĂ! „ASTA MĂ AJUTĂ SĂ TREC MAI UȘOR PESTE ACEASTĂ PERIOADĂ”

Mama m-a învățat să gătesc, dar să ne înţelegem, nu sunt vreo expertă în bucătărie, nu-mi place să gătesc, mi se pare ca pierd timpul. Dacă vrea copilul ceva, bineînţeles că pun mâna şi îi fac. Dar nu îmi place să stau să gătesc. Mi se pare că durează mai mult curăţenia de dinainte şi după decât procesul de gătire în sine. Poate nu îmi iese preparatul şi atunci sunt dezamagită. De nevoie o fac. Dar da, mama este cea care m-a învăţat”, a spus Ilinca Vandici potrivit okmagazine.ro.

“Prepar salate cu orice găsesc în bucătărie!”

Prezentatoarea emisiunii “Bravo, ai stil” susține că face o salată de ton perfectă, căreia nimeni nu-i poate rezista. De altfel, soțul ei, Răzvan, a adoptat un stil de viață sănătos, iar salatele sunt preferatele sale.

La mine în familie se mănâncă orice fel de salată şi eu sunt expertă. Prepar salate cu orice găsesc în bucătărie, legume, verdeţuri, fructe, seminţe. Am un simţ aparte în a le combina şi condimenta şi îmi ies de nota 10.

CITEȘTE ȘI: DE CE A VRUT ILINCA VANDICI SĂ ÎȘI FACĂ OPERAȚIE ESTETICĂ ȘI CUM S-A ÎMPĂCAT CU ACEST ”DEFECT”

El (n.r. Răzvan) s-a obişnuit, adoptă si el un stil de viață sănătos, mănâncă sănătos, face sport și dacă are poftă de ceva fie ieșim, acum nu mai este cazul, sau comandăm de unde ne place. Dar dacă nu vrem să facem nici una, nici alta, atunci îi fac o salată”, a mai spus Ilinca Vandici.

“Am renunțat de ani de zile la…”

Pentru a-și păstra silueta de invidiat, Ilinca Vandici a dat la o parte din meniu o serie de produse, care nu îi făceau deloc bine. “Am renunţat de ani de zile la pâine, paste fainoase, dulciuri, sucuri în general. Poate o data la ceva vreme mănânc doua felii de paine din făină integrală. Dacă îmi este poftă de dulciuri iau un cub de ciocolată sau prefer prăjiturile facute de mama în casă”, a dezvăluit vedeta de la Kanal D.

VEZI ȘI: CE SE ÎNTÂMPLĂ, DE FAPT, ÎN CULISELE EMISIUNII BRAVO AI STIL. IMAGINI NEMAIVĂZUTE LA TV CU ILINCA VANDICI ȘI CĂTĂLIN BOTEZATU. VIDEO