Aflată în Finlanda, Narcisa Suciu nu are liniște din cauza coronavirusului. “Aici, din nefericire, nu s-a întâmplat așa!” Fiica artistei, direct vizată

Publicat: 11/04/2020 | 13:31

Narcisa Suciu a părăsit România pe când avea 34 de ani, iar de peste un deceniu locuiește în Finlanda, alături de fiică și soț. Artista nu are, din păcate, deloc liniște în această perioadă și este total nemulțumită de modul în care guvernul a gestionat pandemia de COVID-19. Surprinzător, cântăreața a lăudat autoritățile române pentru restricțiile pe care le-au impus în ultima perioadă.

VEZI AICI: NARCISA SUCIU, TRANSFORMARE INCREDIBILĂ DUPĂ CE A LOCUIT 10 ANI ÎN FINLANDA

Narcisa Suciu este îngrijorată pentru fiica sa, Daria, care lucrează în continuare în Finlanda și intră în contact cu zeci de clienți în fiecare zi.

Mi-ar fi plăcut foarte tare ca guvernul ţării în care eu locuiesc să aibă aceeaşi atitudine cu guvernul României. Din nefericire, aici nu s-a întâmplat aşa, drept pentru care fiica mea a fost la serviciu şi vineri şi sâmbătă. Ea lucrează la o librărie mare, dintr-un centru comercial. Vineri îmi spunea că au avut în jur de 200 de clienţi. Mă stresează groaznic”, a declarat Narcisa Suciu.

CITEȘTE ȘI: PRIMA VEDETĂ DIN ROMÂNIA, DIAGNOSTICATĂ CU NOUL CORONAVIRUS. A FOST INTERNATĂ DEJA LA ”MATEI BALȘ”!

Narcisa Suciu se întoarce definitiv în România?!

Invitată în decembrie 2019 la un post de televiziune, Narcisa Suciu a fost întrebată dacă s-ar întoarce definiv în România. Celebra cântăreață nu a răspuns negativ, însă, a subliniat că nu s-ar stabili în București. Ea și-ar dori să locuiască în alte orașe din țara noastră, iar Timișoara este primul pe listă, pentru că acolo are mai multe rude.

Eu mă simt acasă peste tot. Asta cu graniţele fizice n-o mai simt de foarte multă vreme, de când m-am învăţat că e ok să mergi cu avionul şi că e sigur şi că nu e nicio problemă. Dacă mi se face dor de un loc, mă urc în avion şi am plecat”, a mai declarat îndrăgita artistă.