Aflat în război cu Vlăduța Lupău, Armin Nicoară a făcut un anunț despre el și iubita sa! Cât de HOT este Claudia Puican în costum de baie

Publicat: 28/01/2020 | 16:04

Aflat în război cu Vlăduța Lupău, Armin Nicoară a făcut un anunț important despre el și iubita sa! Apropiații și fanii celor doi artiști s-au bucurat enorm când au auzit vestea. Cântăreața Claudia Puican este HOT în costumele de baie pe care și le-a luat în vacanțele petrecute pe meleaguri însorite. 

Citește și: Socrul Vlăduței Lupău are probleme cu legea! Ce acuzații grave i se aduc lui Toma Rus și cât de influent este

Claudia Puican și Armin Nicoară, parteneri și pe scenă și în viața privată

Gata cu suspansul! Armin Nicoară a înlocuit-o pe cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău cu iubita lui. Saxofonistul și artista Claudia Puican au făcut o piesă împreună, iar videoclipul l-au filmat în Dubai. Recent, el a anunțat lansarea noii colaborări.

“Am lansat cel mai nou videoclip filmat in Dubai alaturi de Claudia Puican! «Ți-am dăruit, iubite, dragostea» #ClaudiaPuican #ArminNicoara” este mesajul scris de cunoscutul saxofonist pe contul lui oficial de Facebook.

Înainte de a apărea clipul piesei “Ți-am dăruit iubite, dragostea”, Armin Nicoară a subliniat într-un interviu că versurile nu reprezintă nicio aluzie la Vlăduța Lupău. Și Claudia Puican a promovat noua sa melodie alături de iubitul ei și a spus că este dedicată pentru cei care suferă din dragoste. Partenera de viață a saxofonistului apare în imaginile noului videoclip în costume de baie sexy sau în rochii cu o croială provocatoare. Ea este tare mândră de felul în care arată și a fost ajutată de medicii esteticieni la care a apelat.

Citește și: Prima reacție a Vlăduței Lupău, după ce Armin Nicoara a vorbit despre partidele de amor filmate dintre ei