Afla în Italia, Magda Ciumac este panicată din cauza pandemiei de coronavirus: “Situația e critică! Eu și fiul meu…” Marele regret al brunetei

Publicat: 18/03/2020 | 15:12

Foarte mulți români aflați în Italia au de suferit din cauza coronavirusului. Din această categorie face parte și Magda Ciumac care, pentru moment, este în carantină în Peninsulă. Bruneta a povestit că situația este foarte gravă și că încearcă să treacă și peste aceste momente, foarte neplăcute. Totuși, a ținut să precizeze că ea și fiul său nu au nicio problemă de sănătate.

Este o situație foarte critică aici, ca să nu spun mai mult de atât. Eu sunt bine și Alexander, fiul meu și al lui Tolea. Am noroc că am o casă foarte mare și multe provizii, că eu de obicei sunt o fire precaută. Ideea este că astăzi, aici au fost 57 de persoane testate pozitiv, în toată regiunea. Aici, noi suntem chiar izolați. Eu ies singură din casă, o dată pe săptămână, completez un formular, pentru că are voie o singură persoană în magazin. Am fost sâmbătă și practic până sâmbăta viitoare nu mai pot să ies”, a spus Magda Ciumac la un post de televiziune.

VEZI AICI: ANUNŢUL TRIST AL UNUI MEDIC DE LA MATEI BALŞ! CÂND VA FI VÂRFUL EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS, ÎN ROMÂNIA: „ÎNTRE 10.000 ŞI 20.000 DE CAZURI”

“Mă doare foarte tare că…”

Fosta soție a lui Tolea Ciumac regretă că din cauza pandemiei de coronavirus nu poate ajunge în România pentru a merge la mormântul mamei sale, care a decedat în urmă cu un an.

Lumea este foarte panicată. Nu știu cum să vă spun ca să vă dați seama, dar ceea ce simt aici pe viu este incredibil. Italienii se susțin foarte mult între ei, ceea ce aș vrea și din partea românilor și inima mea, să nu mă înțelegeți greșit, este alături de România, de familia mea. Mă doare foarte tare că acum, pe 8 aprilie, se face un an de când a murit mama și vă dați seama ce greu este pentru mine să nu pot să merg la mama să-i pun un buchet de flori la mormânt”, a mai spus Magda Ciumac.

NU RATA: DEZVĂLUIRILE CUTREMURĂTOARE ALE UNUI ROMÂN AFLAT ÎN ”ZONA ROȘIE”: ”A MURIT DUPĂ DOUĂ ZILE! EU RISC ÎN FIECARE CLIPĂ!”

“A început să urle de disperare!”

Bruneta este, de-a dreptul, șocată de tot ce se întâmplă în Italia și recunoaște că este panicată, mai ales că numărul morților cresc cu fiecare zi care trece. Magda Ciumac a mai precizat că fiul ei nu a mai ieșit din casă de aproape o lună!

”Sunt câteva zeci de mii de oameni contaminați și 2.500 de morți. Sunt foarte panicată. Este foarte foarte greu, să vezi tancuri peste tot, să vezi poliție, să vezi oameni care plâng. O vecină din blocul în care stau a început să urle de disperare. Fiul meu este în casă de patru săptămâni. Gătesc, spăl, dau cu clor prin casă. Este o prostie să meargă lumea acum să cumpere spirt și clor. Teoretic ne spălam toți pe mâini până acum, nu?”, a încheiat Magda, fosta soție a lui Tolea Ciumac.