Află cine sunt fetele care câștigă de zece ori mai mult decât tine!

Publicat: 12/06/2020 | 19:28

După o perioadă îndelungată de restricții asociate pandemiei de Coronavirus, situația începe să se relaxeze ușor, iar o parte din afacerile afectate se redeschid. Terasele și hotelurile își așteaptă clienții în speranța că își vor amortiza pierderile financiare, însă criza economică declanșată de epidemie se resimte în buzunarele românilor. Cum litoralul românesc este una dintre atracțiile principale în sezonul estival, prețurile serviciilor, care nici în trecut nu erau mici, au crescut vertiginos, făcându-i pe mulți să își ia gândul de la vacanță mult așteptată.

CITEȘTE ȘI: Vești bune pentru fanii jocurilor de noroc! Agențiile Loto se redeschid începând de luni, 15 iunie

Cu toate acestea, chiar și în această perioada de criză economică există și români care nu se uită la preț atunci când vine vorba de distracție. Modelele de videochat se încadrează în categoria celor care nu duc grija banilor, ba din contră, au avut chiar de câștigat de pe urma carantinei globale.

Modelele de videochat s-au îmbogățit pe timp de pandemie

Studiourile de videochat nu au fost afectate de măsurile luate de autorități pentru a ține sub control răspândirea Coronavirusului, astfel că anunțurile de angajare videochat au stârnit interesul multor tinere în căutare de un job stabil și bănos în aceste vremuri de criză.

CITEȘTE ȘI: Ne vedem în agenții, luni dimineață, de la 10:00 până seara. Până atunci, dăm ‘drumul’ la Liga 1

Reprezentanții celui mai cunoscut studio de videochat din București, specializat în formarea modelelor de top, au confirmat o creștere semnificativă a încasărilor în primul semestru. Ei sunt siguri că trendul ascendent se va menține și în a doua jumătate a anului și se așteaptă la o creștere a numărului de interviuri pe fondul reducerilor salariale și a disponibilizărilor din sectoarele lovite de pandemie.

Încasări mai mari, modele de videochat mai împlinite

Charm Studios este cel mai profesionist studio de videochat din București, locul în care tinerele fără experiență în domeniu se transformă în modele de top în mai putin de un an de la începerea colaborării. Statutul de model de top se traduce prin încasări lunare de peste 10.000$, popularitate crescută în rândul admiratorilor virtuali din întreaga lume și un stil de viață asemănător vedetelor.

CITEȘTE ȘI: Coronavirus România. Un val de reinfectări amenință populația: ”Nu toate organismele reușesc să producă o cantitate de anticorpi suficientă”

Jobul de model de videochat se aseamănă izbitor de tare cu cel al influencerilor, ambele categorii activând în mediul online și câștigând bani frumoși din crearea de conținut. Ba mai mult decât atât, cea mai mare platforma de videochat din lume a implementat o nouă strategie, care presupune reducerea la minimum a nivelului de nuditate și sexualitate permisă pe site. Astfel, interacțiunea dintre model și utilizatorii serviciilor de videochat se pliază regulilor din categoria videochatului non-adult.

Charm Studio- Piața Victoriei

Că urmare a faptului că videochatul rămâne o afacere înfloritoare și în vremuri de criză și că tot mai multe românce își doresc să se bucure de avantajele oferite de un job în videochat, studioul specializat în formarea modelelor de top se extinde. Charm Studios a deschis de curând un sediu nou în Capitală, chiar la Piața Victoriei, astfel că tinerele care își doresc să devină modele videochat de top pot programa oricând un interviu într-o locație de vis.

Arrogant by Charm

Arrogant by Charm este cea de-a doua locație inaugurată de curând de studioul BMW-urilor aurii și este situat în centrul Bucureștiului, mai exact Unirii 35. Aflat la o aruncătură de băț de Centrul Vechi, punctul zero al distracției bucureștenilor, studioul este locul perfect pentru a face primii pași în cariera de model videochat.

CITEȘTE ȘI: Sentință anulată într-un dosar, după ce judecătorul Ion-Tudoran a motivat-o în timp ce se afla internat la psihiatrie. Cazul ”Băneasa” urmează să fie rejudecat la aceeași Curte

Noile locații Charm Studios vin la pachet cu o echipă specializată în formarea modelelor de top, astfel că tinerele ambițioase să își atingă obiectivele financiare în cel mai scurt timp.