Află cine e românul care a câștigat 1.385.217 lei la jocurile online de la Superbet.ro

Publicat: 09/04/2020 | 10:36

Seară istorică în online-ul românesc unde s-a câștigat cel mai mare premiu din România la sloturile video – jocurile ca la aparate! Dorel T. Din județul Cluj a reușit să câștige la Superbet.ro suma de 1.385.217 Lei jucând relaxat și responsabil de acasă! O miză de 1 Leu l-a condus spre acest premiu uluitor obținut din jocul 100 Cats.

Campionul SuperNorocului a fost de acord să stea de vorbă cu noi, iar tu ești SuperInvitat să descoperi în exclusivitate pe Cancan câteva dintre secretele lui. La final, vei primi și câteva ponturi din partea lui Dorel. Deschide cont la Superbet.ro și SuperDistrează-te responsabil!

1.Felicitări pentru acest câștig record în România! Primele trei întrebări sunt așa, de încălzire. Cum îți petreci timpul în această perioadă, în afară de momentele în care joci online în SuperCazinul tău preferat?

Merg la lucru, după care ajung acasă și mă delectez jucând la Superbet.

  1. Ai făcut glume în ultimele zile? Dacă da, vrei să ne spui și nouă care e cea mai bună?

Sunt genul care râde la glumele faine zise de alții.

3.Ai prieteni români care muncesc și trăiesc în străinătate? Sunt bine toți?

Da, am mulți și mă bucur foarte mult că toți sunt bine și io sunt mândru de ei că au înțeles să stea acolo de Paște.

Vezi și tu premiile SuperMari care se pot câștiga la următoarele rotiri în cele mai populare jocuri online ca la aparate!

4.De cât timp joci la aparatele din agenții și când ai început să joci și online?

La aparate nu mă joc, bag numai online de aproximativ un an, hai doi. 

  1. Ai un joc preferat sau ai simboluri favorite care ți-au adus câștiguri în jocuri diferite?

Doar jocuri preferate. Jocurile mele preferate sunt 100 Cats, 30 Spicy Fruits si Amazon Battle. Între ele mă învârt.

  1. Dintre jocurile nou lansate în 2020 este unul care ți-a atras atenția în mod deosebit?

Am remarcat câteva, dar stau pe ale mele.

  1. Ai superstiții, dacă da, povestește-ne despre ele: când s-au adeverit cele norocoase, când s-au adeverit cele mai puțin norocoase?

Nu sunt superstitios și joc de plăcere.

  1. Dacă ar fi să joci la Loto, care ar fi cele 6 numere norocoase ale tale?

Mulțumesc de întrebare. Chiar am numere norocoase la loto. Le-am prins la mai multe loterii la Superbet, în ordinea asta: 12, 5, 22, 27, 26, 18.

Instalează aplicația Superbet Games și joacă de oriunde ești cele mai tari sloturi și cele mai populare loterii internaționale!

  1. Îți place și sportul? Dacă da, spune-ne cu ce echipă ții și dacă ai pus și bilete la pariuri sportive.

Echipa mea favorita este CFR Cluj și mă joc des și la pariuri sportive.

  1. Care a fost primul câștig mare pe care l-ai reușit la jocurile online ca la aparate)?

Am început bine-bine! Primul câștig la sloturi online a fost în jur de 2.500 lei. Primul câștig mare a fost și el baban. Dar ăsta de acum e singurul la care mai pot să mă gândesc! Aproape 14 miliarde! Așa-mi place să-l număr!

9.Care a fost cel mai memorabil pariu pus cu prietenii pe care l-ai câștigat? Dar cel pe care l-ai avut de plătit?

Între noi nu prea mai facem pariuri dar băgăm la pariuri. Clar, cel mai mult la Superbet. În ultimele luni, doar la Superbet.

  1. Ultima întrebare e cea pe care o așteaptă probabil toți cei care ne citesc: ce vei face cu banii câștigați din acest premiu uriaș?

Din banii câștigați vreau să-mi plătesc toate datoriile și să-mi ajut copiii. Îmi vor mai rămâne bani să investesc și în ceva profitabil.

Fii jucător Superbet și vei putea învârti gratuit zilnic SuperSpin! Roata SuperNorocului în care la fiecare învârtire, 5 dintre cele 6 căsuțe oferă premii!

SUPERPONTURI DE LA ROMÂNUL CARE A FĂCUT ISTORIE LA JOCURILE ONLINE

Dorel T. a ținut în mod special să ne mai spună tuturor câteva lucruri pe care le consideră esențiale:

”Ar fi ideal să puteți sta acasă. Mie nu-mi permite lucru’, muncesc să vă fie bine și pot să vă dau mai multe sfaturi. În primul rând, aveți grijă de voi și de familie și distrați-vă cu cap. Nu fiți dezamăgiți când pierdeți că nu se știe niciodată când primiți o sumă cum am primit io. Și cel mai important, jucați la Superbet că e cea mai adevărată agenție! 

Vă doresc tuturor un Paște Fericit și să trecem cu bine peste problemele actuale să putem paria din nou și pe campionatele care ne plac!

Mulțumesc echipei Superbet, care m-a făcut cel mai fericit!”

Superbet e deschis non-stop pentru distracție responsabilă! Exclusiv pentru românii care au împlinit cel puțin 18 ani. Casa preferată a jucătorilor români le reamintește acestora: #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER #SUPERDISTRACȚIEACASĂ