Afaceristul Tocia din Constanța, aroganță maximă într-un live: ”Că să fac, măi băieți, cu banii ăștia?” VIDEO

Publicat: 22/12/2020 | 10:31

Afaceristul Stelian Tocia, din Constanța, a făcut o aroganță maximă de curând, filmându-se cu teancurile de bani în mâini. El întreabă, arrogant: ”Ce să fac, măi băieți, cu banii ăștia?”

Tocia flutură tencurile de euro, nu știm dacă ori fi sau nu reali, și se întreabă ce să facă el cu atâția bani. Să cumpere porci sau să dea o petrecere?! ”Ce să fac, măi băieți, cu bani ăștia? Vine Moș Crăciun, am luat și porci, am luat și de-alea! Nu știu, să mai iau un porc, să mai iau o ladă de porci, facem și petrecere, să fie bine. Hai, vă pup!”, spune Tocia. (CITEȘTE ȘI: O NOUĂ „AROGANȚĂ” MARCA VICTORAȘ MICULA. ACUM OFERĂ 11.000 DE EURO CUI REUȘEȘTE SĂ DESCIFREZE UN COD „SECRET”)

Afaceristul Stelian Tocia din Constanța, aroganță maximă într-un live

Stelian Tocia este unul dintre cei mai controversați afaceriști de la malul mării. A avut pe numele lui mai multe dosare penale, pentru diferite infracțiuni, cum ar fi evaziune fiscală, contrabandă. S-a făcut cunoscut în urmă cu peste 10 ani, când deținea clubul Morgana, în incinta Casei de Cultură din Constanța, scrie replicaonline.ro.