Afacerist israelian, găsit mort într-un “bordel” din Capitală. Dispăruse dintr-un hotel de lux și..

Publicat: 18/03/2020 | 16:01

Un om de afaceri din Israel a fost găsit mort într-un „bordel” din centrul Capitalei. Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, dispăruse dintr-un hotel de lux de pe Calea Victoriei și era căutat peste tot de polițiști și de reprezentanți ai Ambasadei Israelului la București. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut detalii exclusive despre acest caz. (VEZI ȘI: Măsuri drastice în Israel, după extinderea cazurilor de coronavirus)

Potrivit unor surse din Poliție, Azulay Dor, în vârstă de 31 de ani, venise în România, ca turist, împreună cu tatăl său. Săptămâna trecută, tânărul om de afaceri a plecat din camera de hotel și nu s-a mai întors. Inițial, tatăl său nu a intrat în panică, mai ales că, pe timpul sejurului în România, cei doi s-ar fi bucurat din plin de viața de noapte.

Telefonul afaceristului, pus sub urmărire

Dor Azulay era un tânăr plin de viață (Foto: Facebook)

Epidemia de coronavirus nu izbucnise încă, iar orașul era plin de viață. Ulterior însă, pentru că noaptea trecuse, iar fiul său nu răspundea la telefon, tatăl a anunțat Ambasada și Poliția. Imediat, anchetatorii Poliției Sectorului 1 au deschis un dosar pentru „lipsire de libertate”. Trebuie spus că nu existau indicii legate de faptul că acesta ar fi fost sechestrat însă astfel polițiștii aveau cadrul legal pentru a pune sub urmărire telefonul mobil al israelianului dispărut. (CITEȘTE AICI: El e ”Regele imobiliarelor” care a încasat 36 milioane € /an doar din chirii)

Tânărul a fost găsit, într-un final, la morgă

În cele din urmă, afaceristul israelian a fost găsit la morgă. Sursele citate au dezvăluit, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, că în noaptea dispariției, Azulay Dor a vizitat un salon de masaj erotic de la Strada Luigi Cazzavillan. Înainte să apuce să intre în cameră cu una dintre fete, i s-a făcut rău și a căzut, mort. Disperate, maseuzele au sunat la 112 însă, pentru că nu avea niciun act la el, bărbatul a figurat, pentru o vreme, drept cadavru cu identitate necunoscută.

Polițiștii au deschis un dosar de moarte suspectă

Polițiștii Serviciului Omoruri au deschis un dosar de moarte suspectă, iar, din primele verificări, s-a stabilit că omul de afaceri israelian avea anumite probleme de sănătate, la nivelul arterelor. (NU RATA: Imagini exclusive cu milionarul eliberat din arest şi viitoarea lui soţie: A”fugit” în Israel şi se pregăteşte de a treia nuntă)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)