Adunare religioasa de 10.000 de oameni, deși noul coronavirusul a făcut deja victime

Publicat: 19/03/2020 | 22:29

Virusul COVID- 19 s-a răspândi extrem de repede în mai toate țările din lume și face numeroase victime. Pentru a opri extinderea lui și contaminarea a și mai multor oameni, majoritatea țărilor în care și-a făcut apariția au impus unele reguli prin care să se reducă interacțiunile dintre persoane.

Se pare însă că în Bangladesh lucrurile stau altfel. Acolo au fost confirmate 17 cazuri de infectare cu noul coronavirus și s-a înregistrat și un deces. La scurt timp după ce a fost declarat primul deces din cauza COVID-19, oamenii în loc să încerce să se protejeze au format o adunare de 10.000 și au început să se roage, în același loc. (CITEȘTE ȘI: BĂRBAT DIN CAPITALĂ, SUSPECT DE CORONAVIRUS A FOST PRELUAT DE UN ECHIPAJ SMURD DIN ZONA TIMPURI NOI (VIDEO))

Astfel, pe un câmp s-a format o adunare religioasă de 10.000 care au început să rostească rugăciuni de vindecare, din Coran, conform AFP. (VEZI ȘI: CRISTIAN TUDOR POPESCU A RĂBUFNIT LA TV ÎN LEGĂTURĂ CU ÎNĂSPRIREA PEDEPSELOR LA NERESPECTAREA CARANTINEI: “AMENZILE CRED CĂ SUNT INUTILE, AR TREBUI…”)

Primul deces din Bangladesh provocat de COVID-19 a fost înregistrat miercuri. Victima este un bărbat de 70 de ani, care avea probleme cardiace și diabet. Bătrânul  a fost contaminat în urma unui contact cu o persoana venită din afara țării, notează agenția Anadolu.