Adriana Trandafir, copilărie marcată de greutăți: ”De la 4 ani muncesc și nu mi-e rușine să spun”

Publicat: 02/02/2020 | 22:37

Este o actriță iubită, însă viața Adrianei Trandafir nu a fost întotdeauna ușoară. Adriana Trandafir a avut o copilărie marcată de greutăți. 

O vezi mereu cu zâmbetul pe buze, emanând un optimism cum rar ți-e dat să vezi. Însă… puțini sunt cei care știu că viața Adrianei Trandafir nu a fost întotdeauna roz. Actrița provine dintr-o familie modestă și a muncit din greu ca să facă bani.

”De la 4 ani muncesc și nu mi-e rușine să spun. Când trăiești la țară, trebuie să ai grijă de familie, de casă, de animale, de curte. Știi ce fericită eram atunci când eram nefericită? Copilăria este altfel la țară și mai ales când situația materială nu era atât de bună încât să ne putem permite să nu ne implicăm cu toții în treburile familiei, în sfârșit, mie îmi pare bine că s-a întâmplat așa, sunt fericită”, a mărturisit Adriana Trandafir pentru Libertatea.

Problemele nu au ocolit-o nici de-a lungul vieții. La vârsta de 33 de ani, îndrăgita actriță a intrat în moarte clinică. De atunci, viața Adrianei Trandafir s-a schimbat radical și spune că a devenit o femeie mult mai puternică. (CITEȘTE ȘI: ADRIANA TRANDAFIR, LA MOMENTUL ADEVĂRULUI: „M-A DURUT FOARTE TARE!”)

“Am avut un drum foarte plin de tot felul și de povești. M-a făcut să înțeleg că se poate întâmpla oricând și oricum, nu-mi mai e frică de moarte. Trecerea de aici Dincolo și cât am stat acolo sus pentru mine a fost poate cea mai armonioasă perioadă a mea. Eram pe o aripă de fluture și m-a făcut să nu-mi fie frică de moarte și să nu o aștept ca pe ceva îngrozitor și că întoarcerea a fost cu un scop.”, a spus Adriana Trandafir în cadrul unei emisiuni TV.