Adriana Iliescu este la pământ! Cea mai bătrană mamă din România, în pericol să piardă o parte din avere

Publicat: 13/04/2021 | 10:35

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, are din nou probleme. O parte din averea pe care voia să i-o lase Elizei pare să fie pierdută.

Mama Elizei va fi executată silit de Administrației Finanțelor Publice Sector 6 pentru că nu a avut bani să achite la timp o taxă de timbru într-un proces vechi cu rudele sale.

Citește și: Adriana Iliescu are probleme cu banii după ce a pierdut procesul pentru o moștenire: “Să ne rugăm Lui Dumnezeu”

Decizia a fost contestată în instanță, dar judecătorii au respins-o. Din păcate, rudele i-au cerut să achite și toate cheltuielile de judecată.

„Admite excepția netimbrării, invocată din oficiu. Anulează, ca netimbrată, contestația la executare. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare ce se va depune la Judecătoria Bălcești.

Pronunțată azi, 08 aprilie 2021, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, în condițiile legii”, au transmit judecătorii, potrivit Wowbiz.ro.

Hotărârea nu este definitivă

Dar, hotărârea judecătorilor nu este definitivă, Adriana Iliescu o poate ataca în termen de 10 zile. Adriana a primit moștenire din partea părinților o proprietate în localitatea Bălcești, județul Vâlcea. Rudele au vândut terenul, fără să îi mai lase Adrianei Iliescu o cale de acces.

Fosta profesoară s-a judecat mai bine de 16 ani pentru această proprietate, solicitând anularea contractului de vânzare-cumpărare.

Din păcate, magistrații au decis în defavoarea sa, în momentul de față Adriana Iliescu trecând printr-o perioadă dificilă din punct de vedere material.

Nu rata: Adriana Iliescu traversează o perioadă delicată. Vestea primită de cea mai în vârstă mamă din România + cum luptă împotriva virusului SARS-CoV-2