Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, scandal în direct. Cei doi s-au certat ca pe vremuri: „Nesimțitule, trezește-te la realitate”

Publicat: 16/06/2021 | 08:58

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au fost protagoniștii unui scandal în direct, ca pe vremea când erau nelipsiți de la televizor. Conflictul a pornit de la faptul că, în urmă cu doar câteva zile o instanță a decis ca cei doi să petreacă împreună zilele de naștere ale copiilor împreună, după mulți ani în care nu și-au vorbit deloc.

Jurnalista nu s-a mai putut abține și l-a făcut ”nesimțit” pe fostul ei soț în timpul emisiunii prezentate de Dan Capatos după ce Silviu Progoană a refuzat să dialogheze cu ea, ba chiar a trecut la acuzații.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, manifest în aer liber împotriva măștii de protecție. I-a dat foc în văzul tuturor

„Nu toate decizile instanței sunt perfect, mai sunt și imperfecte, de exemplu asta. Nu e mamă atâta timp cât își denigrează public copiii, nu ai dreptul să-ți denigrezi copilul public”, a spus Silviu Prigoană la Antena Stars.

Replica Adrianei Bahmuțeanu nu s-a lăsat așteptată, mai ales după ce Silviu Priogoană a vorbit urât despre mama vedetei.

„Te rog să nu o mai jignești pe mama, ea ți-a crescut ție copiii, nesimțitule, trezește-te la realitate, dar chiar așa, nu mai ai cu cine să te lupți, te-au dat afară ăia de la Camera Deputaților și nu mai ai cu cine să te lupți”, i-a spus Adriana Bahmuțeanu lui Silviu Prigoană.

Ce a decis instanța

”Zilele de naștere și onomasticile vor fi petrecute împreună cu ambii părinți, la locuința în care se află minorii în ziua respectivă, conform programului de legături personale, cu înștiințarea reciprocă a părinților referitor la activitățile ce se vor desfășura la locuința respectivă ori în altă locație stabilită de comun acord de către ambii părinți”. 

Fostul cuplu a fost într-un conflict deschis în ultimii 8 ani și au evitat să se afle în aceeași cameră și să se mai privească în ochi, cu excepția sălii de tribunal pe care au colindat-o mult și bine.

Judecătorii au decis ca cei mici să fie prezenți și la zilele onomastice ale părinților, în intervalul orar dintre 10:00 și 18:00. Mai mult decât atât, băieții au la dispoziție trei săptămâni consecutive în care să stea alături de mama lor în vacanța de vară.

Nu rata: Silviu Prigoană, atac dur la adresa fostei soții: „De doi ani, doamna Adriana Bahmuțeanu nu a plătit un leu”. Ce spune vedeta despre acuzațiile aduse