Adriana Bahmuțeanu, primele declarații despre logodna cu Nikos Papadopoulos: “Omul ăsta chiar mă respectă”

Publicat: 03/06/2020 | 11:06

“Adriana Bahmuțeanu se pregătește să facă nunta!” – este concluzia pe care au avut-o mulți dintre susținătorii vedetei, după ce au aflat despre planurile serioase pe care le are alături de iubitul ei, Nikolaos Papadopoulos. Fosta prezentatoare  și artistul greu au vorbit despre logodnă și s-au gândit deja la pregătiri. Deocamdată, ei sunt separați…  Și asta pentru că solistul se află în carantină la Techirghiol, unde a fost obligat de autorităţi să rămână până pe 10 iunie. 

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, foc și pară după ce iubitul ei, Nikos Papadopoulos a fost săltat de mascați: “Cine răspunde dacă i se face rău?”

Adriana Bahmuțeanu și Nikolaos Papadopoulos și-au trăit iubirea în secret

În vârstă de 46 de ani, Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit într-un interviu emoționant cum a început povestea de iubire alături de Nikos Papadopoulos, care are 43 de ani. Potrivit mărturisirilor sale, ei s-au cunoscut în 2017, la petrecerea organizată de ziua de naștere a artistei Minodora. La acea vreme, viața fostei prezentatoare era destul de agitată din cauza conflictelor cu fostul soț și, atât din acest motiv, dar și din altele, ea l-a rugat pe iubitul său celebru să își trăiască relația amoroasă în secret.

“Ne ştim de vreo trei ani, dintr-un cerc de prieteni. Mai precis, ne-am cunoscut la ziua de naştere a cântăreţei Minodora. Am devenit iubiţi. Nu am mediatizat, pentru că nu am vrut să mă mai expun. Eram în perioada când aveam vreo 50 de procese cu Prigoană şi inclusiv avocata mi-a recomandat să fiu discretă. A înţeles şi el, l-am rugat frumos să înţeleagă că, până nu avem o relaţie consolidată, să nu ne afişăm, iar el s-a dovedit a fi o persoană foarte înţelegătoare, s-a dovedit a fi un om cu suflet mare, un prieten foarte bun. Anul trecut, când am stat şase ore în operaţie, a stat după mine prin spital. Se gândea să nu păţesc ceva. Mama îl cunoaşte, râd de amândoi că nu se înţeleg, ea nu ştie engleză. Îi place cum cântă. Cu copiii mei se comportă foarte frumos. Îi lua de la şcoală, îi ducea. Toată Şcoala 150 îl iubeşte pe Nikos, el e foarte prietenos, mai ales cu copilaşii. Are şi el un fiu de aproape 20 de ani, îl cunoaştem, totul e bine până acum”, a mărturisit fosta prezentatoare pentru publicația click.ro.

Nikolaos Papadopoulos va împlini 44 de ani pe 6 iunie, însă, din păcate, el nu va putea să își sărbătorească ziua alături de iubita lui. Solistul grec și Adriana Bahmuțeanu locuiesc împreună în casa vedetei din Bucureşti, dar și în Constanţa, unde Nikos este proprietarul unei case, dar şi în Grecia. Aici, în vacanțe, ei au fost uneori însoțiți și de cei doi copii ai româncei.

“Am fost şi în Grecia, în vacanţă cu copiii. El are o casă aproape de Salonic. A fost o vacanţă frumoasă, copiii se simt bine în preajma lui. Când suntem împreună ne ocupăm de casă, eu îi gătesc, el mă ajută la chestii mai complicate. Când e vorba de mâncare pot să spun că nu e pretenţios. Nu ştiu să gătesc mâncăruri greceşti, dar îi place ciorba de burtă, pastele, micii”, a mai povestit Adriana Bahmuțeanu, conform sursei citată mai sus.

Adriana Bahmuțeanu, pregătită pentru următorul pas al relației: “Nikos vrea să ne logodim. Omul ăsta chiar mă respectă”

Deși se simte iubită și respectată, Adriana Bahmuțeanu își dorește ca relația cu Nikos să continue la fel… adică, fără acte! Cu toate că nu se gândește, deocamdată, la o nuntă, românca și celebrul cântăreț grec au vorbit despre logodnă. Și… de aici… la un mariaj fericit nu mai este decât un pas…

“Nu mă gândesc la acte, sunt sătulă de acte. El tot zicea să mergem în Grecia la Meteora să facem o logodnă, dar nu am stabilit pentru că nu mă simt pregătită pentru aşa ceva. Era şi el mereu pe drumuri. Poate o să urmeze şi logodna. (…). Este mai mic cu doi ani decât mine, dar nu se simte această diferenţă, nu e prea mare, oricum. Grecii au o altă mentalitate faţă de români. Omul ăsta chiar mă respectă. E teolog de profesie, a terminat teologie, dar n-a profesat pentru că a zis că e un om mai mult de lume, nu pentru biserică. Mama lui a fost cântăreaţă celebră în Grecia şi a moştenit vocea şi talentul ei. Are concerte, este solicitat la maximum. Din păcate, în perioada asta a trebuit să îşi amâne vreo 30 de cântări”, a mai dezvăluit vedeta, potrivit click.ro.

Află și: Moment istoric în showbiz! Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au împăcat, la 5 ani de la divorț

Adriana Bahmuțeanu are doi băieți din mariajul cu Silviu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu a divorțat de cinci ori de fostul deputat, Silviu Prigoană. Fosta prezentatoare TV are doi băieți din mariajul cu fostul soț: Eduard (8 ani) şi Maximus (10 ani). În perioada epidemiei de coronavirus în România, copiii au rămas în vila tatălui lor. “Silviu s-a baricadat cu ei în casă, de frica pandemiei de coronavirus”, a mai spus vedeta în timpul declarațiilor. Tot ea a hotărât ca fiii săi să locuiască unde își doresc.

Descoperă și: Silviu Prigoană, marcat de o dramă pe care a ținut-o ascunsă mulți ani: “A murit când Honorius şi Silvius erau mici. A avut o boală cumplită”

Adriana Bahmuțeanu a mai mărturisit că îi lipsește munca în televiziune și își dorește să o emisiune din nou.