Adriana Bahmuțeanu, mărturii tulburătoare la căpătâiul lui Costin Mărculescu: ”Tot timpul vorbea despre…”

Publicat: 13/06/2020 | 10:44

Adriana Bahmuțeanu s-a numărat printre vedetele care au venit la capela bisericii ”Sfântul Gheorghe cel Nou”, aclo unde se află depus sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu. Adriana a făcut câteva dezvăluiri, tulburătoare, despre viața plină de problem pe care actorul a dus-o de când și-a pierdut agenția de fotomodele.

CITEȘTE ȘI: COSTIN MĂRCULESCU, CONDUS PE ULTIMUL DRUM. ACTORUL ÎȘI VA DORMI SOMNUL DE VECI ALĂTURI DE…

„Încerca să ascundă această suferință și să nu se știe că are datorii, spunea că are spectacole, că are evenimente, că pleacă și prin străinătate, el tot încerca să arate că se descurcă, deși noi știam că nu se descurcă foarte bine. Era un om vesel, era un om care mergea la petreceri, poate își masca această suferință prin desele ieșiri la mondenități, nu exista eveniment monden de la care să lipsească Costin Mărculescu”, a dezvăluit Adrana Bahmuțeanu, pentru spynews.ro.

Adriana Bahmuțeanu, mărturii tulburătoare la căpătâiul lui Costin Mărculescu

Adriana Bahmuțeanu și-a amintit de primele întâlniri cu actorul Costin Mărculescu, în urmă cu 25 de ani, când a și luat un premiu. „Mă leagă foarte multe amintiri de el, îmi aduc aminte acum 25 de ani când avea spectacolele lui cu acea școală de modele, țin minte că m-a chemat și în juriu, mi-a oferi și un premiu, a fost foarte drăguț, m-a făcut să mă simt bine, să mă simt apreciată în meseria mea, mai ales că eram la început și mă punea alături de mari personalități ale țării.

Din păcate el nu și-a mai găsit locul în lumea mondenă, a suferit foarte mult când a pierdut agenția. Declinul a început atunci când au fost acele scandaluri cu asociata lui, Carmen Pleșa, și cred că el a rămas acolo prins în acel conflict, n-a mai reușit să se redreseze. Tot timpul vorbea despre agenția lui, despre vilele din Pipera, despre mașinile frumoase pe care le avea, dar cred că nu reușise să treacă peste acea traumă”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu. (NU RATA: ACTORII ÎȘI IAU RĂMAS-BUN DE LA COSTIN MĂRCULESCU, LA O BISERICĂ DIN CENTRUL CAPITALEI. DAN PURIC: „NU AM AVUT O RELAȚIE, DAR MI S-A PĂRUT UN OM NEFERICIT.” VIDEO)

Costin Mărculescu a murit cu doar câteva săptămâni înainte de a împlini 51 de ani. A fost găsit fără suflare în noaptea de miercuri spre joi, în locuința lui, după un apel al unui vecin la 112. Cauza morții stabilite de legiști a fost infarctul. Actorul se află depus la capela bisericii ”Sfântul Gheorghe cel Nou” și va fi înmormântat la cimitirul Reînvierea.