Adriana Bahmuțeanu, la un pas să-și piardă copiii? Primele declarații

Publicat: 10/12/2019 | 11:05

Adriana Bahmuțeanu se află într-un război permanent cu fostul ei soț, Silviu Prigoană! Și este vorba despre copiii pe care cei doi îi au împreună. Adriana a oferit primele declaraţii, după decizia a instanţei: copiii vor sta cu tatăl, iar mama va plăti pensie alimentară!

Adriana a primit decizia Judecătoriei Sectorului 3, în cazul custodiei copiilor, pentru care se luptă de mai bine de patru ani cu tatăl acestora, Silviu Prigoană. Judecătoria Sectorului 3 a stabilit domiciliul minorilor la tată, scrie spynews.ro. (CITEȘTE ȘI: SILVIU PRIGOANĂ ŞI ADRIANA BAHMUŢEANU S-AU ÎMPĂCAT! ANUNŢUL FĂCUT DE VEDETA ANTENA 1)

„Stabileşte locuinţa minorilor… la tată. Obligă mama la plata în favoarea minorilor a unei pensii de întreţinere în cotă de o treime din veniturile nete ale acesteia, dar nu mai puţin de o treime din salariului minim net pe economie, câte o şesime pentru fiecare minor, cu începere de la data pronunţării prezentei hotărâri, 5.12.2019 şi până la majoratul beneficiarilor. Respinge cererea privind schimbarea modalităţii de exercitare a autorităţii părinteşti ca neîntemeiată cu apel la 30 de zile”, se arată în soluţia instanţei. (NU RATA: ADRIANA BAHMUȚEANU, REVOLTATĂ DUPĂ MOARTEA LUI MIHAI CONSTANTINESCU: „NIȘTE DOAMNE CHIAR BLAMEAZĂ”)

Prezentă în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Adriana Bahmuţeanu a oferit primele declaraţii. „Eu mă bucur că între timp situaţia s-a rezolvat”, a spus Bahmu.

A avut un mesaj și pentru copiii ei: „Duceți-vă la tăticul vostru, acolo este mult mai bine. Ne vedem când doriți voi!”