Adriana Bahmuțeanu, în doliu: ”Nu-mi vine să cred că ai plecat atât de repede și atât de tânăr…”

Publicat: 20/06/2020 | 16:20

Adriana Bahmuțeanu este în doliu. Vedeta a pierdut un prieten drag și a transmis un mesaj sfâșietor, pe contul ei de Facebook, la aflarea veștii.

Costinel Alecsandrescu, fostul director al Ansamblului Profesionist “Doina Oltului” Slatina, din subordinea Consiliului Județean Olt, a murit sâmbătă dimineața în comuna sa natală Tufeni.

Lui Costinel Alecsandrescu i s-a făcut rău, iar soția lui l-ar fi urcat în mașină pentru a ajunge mai repede la ambulanță. Din păcate, însă, bărbatul a murit în drum spre spital. Printre cei care l-au cunoscut pe Costinel se numără și Adriana Bahmuțeanu.

Vedeta a transmis un mesaj sfâșietor, pe contul său de Facebook, la aflarea veștii care a zdruncinat-o. (CITEȘTE ȘI: RAED ARAFAT, AVERTISMENT CLAR PENTRU ROMÂNI: “NU ESTE VORBA DESPRE O GLUMĂ! NU UCIDE…”)

Drum lin printre stele, Costinel Alecsandrescu, prieten drag! Dumnezeu să te odihnească în pace! Ai fost un om bun, un profesionist adevărat, ți-a plăcut să guști viața, ai dat piept și cu necazurile și ai trecut cu brio un lung șir de procese și nedreptăți! Și când totul părea că merge bine… Nu-mi vine să cred că ai plecat atât de repede și atât de tânăr… ce e viața asta”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe Facebook.

Cauza decesului va fi stabilită după necropsie

Apropiații cred că a fost vorba despre un infarct, însă cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma efectuării necropsiei de către medicul legist.

Cei care l-au cunoscut pe Costinel Alecsandrescu au postat mai multe mesaje de condoleanțe pe paginile lor de socializare, unul dintre ele fiind transmis și de Centrul Județean de Cultură și Artă Olt, unde acesta încă își desfășura activitatea ca și solist vocal la Ansamblul ” Doina Oltului” Slatina. (VEZI ȘI: INFECTAT CU CORONAVIRUS, MARCEL PAVEL A LUAT FOC ȘI A TRANSMIS UN MESAJ DE PE PATUL DE SPITAL: “SĂ VĂ FIE RUȘINE!” CE L-A DERANJAT PE ARTIST)

“Costinel Alecsandrescu, fostul director al Ansamblului Folcloric Profesionist , actual solist vocal în cadrul Centrului Județean de Cultură și Artă Olt, Secția Ansamblul Folcloric , a încetat din viață la vârstă de 46 de ani. Colegii CJCA Olt adresează familiei sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții centrului.