Adriana Bahmuțeanu a ținut doliu după căsnicia cu Prigoană! Vedeta a declarat că a făcut colivă timp de doi ani după despărțire

Publicat: 03/03/2020 | 23:37

Adriana Bahmuțeanu a declarat în cadrul emisiunii ”Răi Da Buni” că după divorțul de tatăl celor soi băieți ai săi, Silviu Prigoană, a ținut doliu doi ani. Timp în care vedeta a ținut rânduiala bisericească ca la carte, căci a făcut și colivă.

“Este normal să ții doliu. Dacă nu ții, dacă nu-ți plângi relația, dacă nu-ți strigi durerea, nu poți să te echilibrezi. Eu am făcut și terapie și nu îmi e rușine să recunosc. Am făcut foarte multă dezvoltare personală și asta m-a ajutat. Eu am simțit nevoia să-mi plâng durerea și nefericirea și să analizez de ce s-a întâmplat așa, ce ar fi putut să fie bine, de ce nu a fost, iar acum văd altfel lucrurile, văd altfel relațiile, văd altfel viața în general”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

O persoană apropiată jurnalistei i-a recomandat aceste practici, care, din spusele acesteia, au ajutat-o foarte mult să îşi revină după decepţia în dragoste.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au certat, s-au despărțit și s-au împăcat de atâtea ori, încât nici măcar cei care i-au îndrăgit și i-au urmărit zi de zi la televizor și în ziare nu-și mai amintesc numărul scandalurilor iscate între cei doi. Conflictele i-au făcut să înregistreze nu mai puțin de 80 de procese și plângeri penale.