Adriana Bahmuțeanu a fost înjurată ca la ușa cortului de o cerșetoare, în plină stradă! Cum a reacționat vedeta

Publicat: 11/02/2020 | 10:39

Zilele trecute, Adriana Bahmuțeanu a fost pusă într-o situație extrem de neplăcută. Aflată în plină stradă și dorindu-și să meargă la un supermarket pentru a face câteva cumpărături, vedeta a fost înjurată de o cerșetoare, pentru că a refuzat să-i ofere bani. 

Ceea ce pentru Adriana Bahmuțeanu se anunța a fi o zi obișnuită s-a transformat într-o zi în care nervii au fost la ei acasă. Vedeta a fost protagonista unui moment deloc plăcut, chiar în plină stradă. Mai exact, Adriana Bahmuțeanu a fost abordată de o cerșetoare care i-a cerut bani. Pentru că nu încurajează cerșetoria, Adriana Bahmuțeanu a refuzat-o imediat pe femeie și nu a scos din portofel nicio bancnotă pentru aceasta.

Pentru că s-a lovit de refuzul vedetei, cerșetoarea a început să o înjure pe Adriana Bahmuțeanu, mai ceva ca la ușa cortului. Dacă în alți ani avea o atitudine mai acidă atunci când se confrunta cu asemenea situații, de această dată, Adriana Bahmuțeanu a reacționat cum nu se poate mai diplomat. Vedeta a ignorat-o pe femeia care îi adresa injurii și a plecat mai departe, către un alt supermarket.

În ultima perioadă, în viața Adrianei Bahmuțeanu au avut loc mai multe schimbări. Vedeta s-a transformat total la nivel fizic, scăpând de nu mai puțin de 20 de kilograme, dar se pare că nu doar schimbarea fizică este cea remarcată de fanii vedetei. Bahmu este mult mai liniștită și nu se mai agită din lucrurile care, cândva, i-ar fi provocat un mare disconfort. Acum, bruneta preferă să ignore neplăcerile și să se bucure mai mult de viață!