Adrian Titieni, declarații tari după divorț! Copiii au rămas în grija lui și… “Am trecut printr-o despărțire, dar…”

Publicat: 07/01/2020 | 08:03

Adrian Titieni este unul dintre actorii principali din serialul “Vlad”. Anul trecut a fost unul extrem de plin pentru artist în principal din punct de vedere profesional. A acordat, însă, timp suficient și familiei. Pentru că trebuie precizat că s-a despărțit de soția lui, Adriana Irimescu, iar cei doi copii pe care îi au împreună au rămas în grija lui.

“Am trecut printr-o despărțire, dar sunt bine. Nu este relevant în ce relația am rămas cu fosta soție. Copiii sunt importanți. Ei își văd de viața lor, eu de a mea, a spus Adrian Titieni potrivit click.ro.

Citește și: Intrigant! Ce explicație a oferit actrița când a fost întrebată de ce NU mai poartă numele lui Adrian Titieni

Îndrăgitul actor din serialul “Vlad” a dezvăluit și ce își dorește pentru anul 2020. “Sănătate, e un bun comun, dar până la urmă îmi doresc foarte tare să îi responsabilizez pe proprii mei copii să înţeleagă că au o viaţă înainte şi că realmente responsabilitatea face parte, într-un fel sau altul, din instrumentele necesare cu care păşeşti în viaţă. Să-şi câştige puţină autonomie, de asemenea, capacitatea de a înţelege lumea în care trăiesc pentru că asta îi ajută să fie eficienţi şi împăcaţi cu ei înşişi şi cu lumea. Îmi doresc pace interioară”, a mai spus Adrian Titieni.

Citește și: Alex Papadopol a înșelat-o pe Ioana Ginghină cu Adriana Titieni cât erau căsătoriți. Reacția șocantă a actriței

Adriana Irimescu și Adrian Titieni au divorțat în secret

Potrivit mărturisirilor făcute de câțiva dintre apropiații cuplului, Adriana a divorțat de marele actor Adrian Titieni în urmă cu an şi jumătate. Ei au doi copii majori: Adriana Titieni este studentă la Universitatea de Medicină şi Farmacie şi Marc Titieri, student la Teatru.