Adrian Sînă, în război cu dubaiezii: “F#$k fly Dubai!”

Publicat: 01/03/2020 | 22:45

Adrian Sînă a avut parte de un incident extrem de neplăcut. Artistul a răbufnit și a dezvăluit pățania prin care a trecut, chiar în aeroport.

Adrian Sînă a trecut prin momente neplăcute. În ultima perioadă, artistul a avut de susținut mai multe concerte peste hotare. Recent, el a fost în Dubai, iar în aeroport s-a confruntat cu o situație care l-a scos din sărite pe Adrian Sînă.

Dacă bagajul de cală nu trece testul cântarului și depășește greutatea admisă de compania aeriană cu care intenționezi să zbori atunci există niște costuri suplimentare. Aceste costuri diferă de l ao comapnie la alta. Bagajele artistului depășeau kilogramele admise, iar conform companiei aeriene cu care a zburat, Flydubai, trebuia ca Adrian Sînă să scoată din buzunar 700 de euro.

Lucru care l-a scos din sărite pe cântăreț și a răbufnit pe Instagram. (CITEȘTE ȘI: ANCA SEREA ȘI ADI SÎNĂ ÎȘI BOTEAZĂ FETIȚA. CINE SUNT NAȘII MICUȚEI LEAH MARIA)

”Flydubai, hoție pe față! Am sute de ore de zbor și aveam impresia că ”mă pricep”. Până azi când Flydubai m-a obligat să plătesc 700 de euro pentru două bagaje de 20 de kilograme fiecare. Știam că trebuie să-mi plătesc bagajul la aeroport așa cum am mai făcut-o de multe ori. Dar 700 de euro este o sumă uriașă pentru două bagaje”, a scris Adi Sînă pe Instagram.

Adrian Sînă, obligat să plătească 700 de euro pentru două bagaje