Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, gest emoționant pentru copiii orfani înainte de Finala X Factor

Publicat: 18/12/2020 | 10:16

Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, și-a făcut timp să ajute copiii orfani înainte de finala X Factor, care va avea loc vineri seară.

Nepotul lui Florin Salam face parte din clubul de motocicliști Imperium, alături de care merge aproape lunar la o casă de copii din Ilfov cu haine, jucării sau aparatură electronică. Tânărul a făcut un live, pe contul său de socializare, în timp ce împreună cu alți apropiați sortau cadourile de Crăciun pentru copilașii orfani.

De asemenea, el a făcut un apel către prietenii lui să ofere lucrurile de care nu mai au nevoie pentru micuții fără posibilități, încercați greu de soartă.

Adrian Petrace este unul dintre finaliștii X Factor. Între Iulian Selea și nepotul lui Florin Salam, Loredana a ales să meargă mai departe în lupta pentru marele premiu cu Adrian. (CITEȘTE ȘI: NEPOTUL LUI FLORIN SALAM A FĂCUT SHOW LA ROMÂNII AU TALENT! CUM A IMPRESIONAT ADRIAN PETRACHE JURIUL DE LA PRO TV)

”Adrian, ce-mi place la tine și ce am admirat din prima clipă în care ai apărut aici, la audiții, este că nu ai frică! Îți place să riști! Îți place să iei un lucru care există deja și să-l reinventezi! Ăsta este un lucru extraordinar!”a fost reacția Loredanei Groza.

Adrian Petrache va lupta în finala show-ului cu Andrada Precup (din categoria lui Ștefan Bănică), Super 4 (din categoria lui Florin Ristei) și Sonia Mosca (din categoria Deliei). Fiecare dintre aceștia va veni cu un invitat special, iar tânărul va fi pe scenă alături de unchiul său, Florin Salam.