Adrian Petrache, la un pas de descalificare în finala X Factor din cauza lui Florin Salam! Manelistul l-a lăsat singur în ultima ediție a show-ului de la Antena 1 | VIDEO

Publicat: 18/12/2020 | 22:25

Adrian Petrache a fost la un pas să fie descalificat în finala emisiunii “X Factor” din cauza lui Florin Salam. Manelistul ar fi trebuit să urce în această noapte pe scena show-ului de la Antena 1 alături de nepotul său, însă, din motive necunoscute, l-a lăsat singur în această seară. Florin Ristei s-a oferit să îl înlocuiască pe unchiul celebru al concurentului, iar ceea ce a urmat i-a emoționat pe toți! Loredana Groza nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Adrian Petrache, duet cu Florin Ristei, după ce Florin Salam nu a venit în finala “X Factor”

Cu câteva minute înainte să îi vină rândul să cânte alături de Florin Salam, așa cum au făcut la repetiții, Adrian Petrache a dezvăluit că îndrăgitul manelist nu ar fi venit din motive medicale.

“Îmi pare foarte rău pentru Adrian și nu mi s-a întâmplat niciodată, sincer, să ajung într-o situație de genul ăsta. Am avut tot felul de peripeții, dar asta încă nu mi s-a întâmplat. Uite că orice se poate întâmpla. Invitatul nostru de onoare, special în această seară, care ar fi trebuit să cânte cu Adrian Petrache, din motive obiective, nu a mai putut să ajungă”, a declarat Loredana Groza în această seară în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Citește și: Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, gest emoționant pentru copiii orfani înainte de Finala X Factor

Adrian Petrache a cântat alături de Florin Ristei piesa pe care ar fi trebuit să i interpreteze alături de manelistul Florin Salam. Momentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit, iar Loredana Groza a izbucnit în plâns.