Adrian Nartea are diplomă de profesor de sport! „Am început trei facultăți, am terminat doar una”

Publicat: 26/02/2020 | 17:05

Adrian Nartea a intrat în atenția publicului larg prin apariția în serialul „Vlad”, unde interpretează rolul personajului principal. Acum  are o mulțime de fane și a cucerit multe inimi, însă înainte de a deveni actor voia să se facă profesor de sport.

Adrian Nartea a început trei facultăți, până și-a descoperit cu adevărat vocația. Actorul este licențiat în sport, iar debutul în lumea showbiz-ului și l-a făcut ca și model.

Pe vremea când se afla în ultimul an de liceu, Nartea a fost selectat de Catinca Roman pentru o prezentare de modă, în urma căreia a fost propulsat în reclame, seriale TV și filme. Așa a început drumul lui spre actorie. Deși a descoperit că este extrem de pasionat de acest domeniu, nu a putut să îl studieze în mod oficial, însă asta nu l-a oprit.

Eu tot timpul am vrut să dau la UNATC, nu am mai putut, ar fi fost a patra facultate pe care o începeam. Am început trei, am terminat una. Am început Educație Fizică și Sport la Brașov, facultate pe care am și terminat-o. La bază sunt profesor de Educație fizică și Sport. În paralel, am făcut doi ani de Psihopedagogie, am lăsat-o baltă, după care am venit la București, am început să lucrez și în paralel am făcut Dreptul, pe care l-am lăsat baltă”, a declarat Adrian Nartea, pentru libertatea.ro.

Adrian Titieni i-a oferit o șansă

Chiar dacă nu a dat admiterea la UNATC a urmat mai multe cursuri, din dorința de a avea un fel de pregătire în domeniu.  „Văzând că lucrurile devin din ce în ce mai interesante pe partea de modelling și actorie, am început să fac tot ce se putea în module de actorie. Adică toate cursurile private și Școala Populară de Arte, tot, ca să văd despre ce este vorba, să mă perfecționez în domeniu”, a spus actorul.

După ce a făcut toate cursurile posibile, Adrian Nartea și-a dorit să ajungă într-un fel sau altul și la UNATC.  A avut noroc să îl întâlnească, la vremea respectivă, pe actorul Adrian Titieni care i-a permis să participe la orele sale, deși nu avea calitate de student. „Adrian Titieni era profesorul iubitei mele din perioada respectivă și am avut acceptul său de a participa la cursurile de actorie de la UNATC”, a declarat Nartea.