Adrian Mutu, apel disperat, în contextul epidemiei de coronavirus. Ce sfaturi le dă „Briliantul” oamenilor

Publicat: 15/03/2020 | 23:21

Adrian Mutu știe că nu este de glumă cu coronavirusul, așa că și-a luat măsuri drastice de protecție și chiar a lansat un apel disperat către toți oamenii, pentru a se evita răspândirea epidemiei de Covid-19. 

Printre vedetele care oferă oamenilor sfaturi în această perioadă în care suntem cu toții extrem de greu încercați se numără și Adrian Mutu. Pe contul lui de Instagram, Briliantul a postat o fotografie în care apare zâmbitor alături de soția lui, Sandra și de fiul lor, Tiago, dar fostul mare internațional român a transmis un mesaj extrem de important pe rețeaua de socializare.

Adrian Mutu îi îndeamnă pe oameni să fie extrem de atenți la igiena lor și să stea în casă, pentru a se proteja pe ei, dar și pentru a-i proteja pe cei dragi.

 „#noistămîncasă . Va rugam sa luati in serios pandemia de coronavirus si sa tineti cont de ce transmit autoritatile. Spalati-va pe maini, iesiti din casa doar daca este absolut necesar si tineti cont de ce spun autoritatile. Împreuna suntem mai puternici!” a scris Adrian Mutu, în dreptul postării de pe Instagram.