Adrian Mititelu, cinci ani de închisoare, într-un alt dosar de evaziune fiscală! Fiul acestuia este revoltat. „Sistemul judiciar din Romania este unul infect”

Publicat: 13/01/2021 | 22:19

După ce acum două luni şi jumătate a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru evaziune fiscală în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB, finanţatorul FCU Craiova, Adrian Mititelu, a mai primit o condamnare.

Se pare că Adrian Mititelul este urmărit de ghinion. Acesta a mai primit o nouă condamnare. Este vorba de o sentință de cinci ani de închisoare, cu executare, într-un alt proces, fiind acuzat de evaziune fiscală în formă continuată. (CITEȘTE ȘI: ADRIAN MITITELU, CONDAMNAT LA TREI ANI DE ÎNCHISOARE ÎN DOSARUL „COSTEA“. JURNALIȘTII AU FOST AGRESAȚI ÎN MOMENTUL ÎN CARE PATRONUL FC U CRAIOVA 1948 A FOST RIDICAT DE POLIȚIȘTI)

În acest dosar mai sunt implicați alți nouă inculpați, însă aceștia au fost achitați. Adrian Mititelul fiind singurul care a primit o condamnare. Veste a venit ca un șoc pentru familia acestuia, având în vedere că mai are de executat o altă condamnare de trei ani, din dosarul transferului lui Mihai Costea.

Adrian Mititelu JR, revoltat de sistemul judiciar

Noua condamnare a lui Adrian Mititelul l-a revoltat pe fiul acestuia, care acuză sistemul judiciar ca este unul incorect. Tânărul s-a arăt extrem de nemulțumit de sentința primită de tatăl său și i-a luat apărare în spațiul public. (VEZI ȘI: ADRIAN MITITELU JR, DEVĂLUIRI INCEDIARE DESPRE MOTIVUL PENTRU CARE PATRONUL FC U CRAIOVA 1948 E ÎN ÎNCHISOARE! „JUDECĂTORUL A MĂRTURISIT CĂ ARE OBLIGAȚII FAȚĂ DE MULTE PERSOANE ȘI ASTFEL LE REZOLVĂ”)

„La Craiova, ca la nimeni! Tatăl meu a fost astăzi condamnat de către Tribunalul Dolj la 5 ani de închisoare pentru o presupusă faptă de evaziune fiscală în formă continuată din urma cu 17 ani! Toți ceilalți 9 inculpați din dosar au fost însă achitați pentru aceeași faptă, mai puțin tatăl meu!

La toți ceilalți nouă i8nculpați li s-a aplicat prescripția, mai puțin tatălui meu deoarece se numește Adrian Mititelu! Sistemul judiciar din România este unul infect!”,  a scris Adrian Mititelu Jr.