Adrian Minune, jefuit ca-n filme la Milano: “Fiecare are meseria lui! Eu plătesc recompensa, să ne dea mascații…”

Publicat: 21/01/2020 | 14:21

Adrian Minune a fost victima unei bande de hoți în timp ce se afla la Milano, unde avea de onorat câteva contracte. La scurt timp după ce și-a dat seama că a fost jefuit, îndrăgitul artist a lansat un apel disperat. Tâlharilor care au acționat ca-n filme le-a promis că le dă o recompensă dacă îi restituie bunul furat.

Adrian Minune și formația lui, jefuiți în Milano

Adrian Minune și membrii formației sale au fost jefuiți în parcarea unui hotel de patru stele din Milano. Potrivit mărturisirilor făcute de manelist, câțiva bărbați care purtau măști pe fețe s-au oprit cu mașina chiar în fața microbuzului în care ei aveau mai multe bagaje, printre care și un clarinet. Cu acesta din urmă tâlharii s-au făcut nevăzuți.

Citește și: Adrian Minune și-a cumpărat un Lamborghini roșu de 400.000 de euro de Crăciun

Supărat, Adi Minune a decis să ceară ajutorul tuturor românilor aflați în Italia și, totodată, a anunțat că este dispus să le ofere recompensă hoților care l-au prădat… cu condiția să îi aducă înapoi clarinetul.

“Fac acest live pentru a ne recupera un instrument care s-a furat din mașină acum, la hotel (…) în Milano. Și cei care sunteți din Italia sau puteți să ne dați câteva telefoane să mi se aducă instrumentul înapoi. Bineînțeles, plătim, pentru că fiecare are meseria lui… și fiecare muncește pentru ceva. Asta este meseria lor, foarte frumos, au venit mascații, ne-au spart microbuzul și ne-au luat clarinetul. Noi, în seara asta, trebuie să cântăm aici, la club Bamboo. O să cântăm și fără clarinet, dar, ar fi mai frumos să vină să ne aducă clarinetul.

Mă sună pe mine, personal, la 0760.111.111. Eu plătesc recompensa, să ni se dea clarinetul înapoi. Cei care ați văzut acest live, vă roagă fratele vostru, lăutarul vostru, prietenul vostru să îmi trimiteți mesaj pe Facebook sau cum știți voi. (…). Sunați-ne să ne aducă clarinetul înapoi și Adrian plătește (…). Niște băieți cu un Fiat au oprit în fața microbuzului, mascați, bineînțeles, și mi-au luat clarinetul! Foarte bine, e meseria lor, nu!?! Noi nu am fost atenți, clarinetul s-a luat!”, a spus cu vocea stinsă îndrăgitul manelist în live-ul făcut pe cea mai mare platformă de socializare. Incidentul s-a petrecut în urmă cu o lună.

Citește și...