Adrian Minune, în doliu! Artistul îl conduce pe ultimul drum pe unul dintre cei mai importanți oameni din viața sa!

Publicat: 06/03/2020 | 17:30

Cântărețul Adrian Minune trece prin momente dificile. Un prieten drag artistului a decedat de curând. Este vorba despre așa zisul Strugurel de la Oradea, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică lăutărească.

Interpretul de muzică lăutărească, pe numele real Stelian Burcă, s-a stins din viață duminică dimineață, chiar după ce a cântat la o petrecere de mărțișor, în Olanda. Artistul a murit din cauza unui infarct, iar ultima suflare și-a dat-o în brațele copilului celui mai bun prieten al său.

„A căzut pe pat, i-a facut respiraţie, ce a ştiut copilul că e mic. A venit salvarea cam la 35 de minute după apel. Era iubit de oamenii din toate judeţele, de toţi cei care l-au cunoscut. A cântat de la 8 ani”, a povestit fratele artistului, conform romaniatv.net. 

Trupul neînsufleţit al artistului a fost depus la capela cimitirului din Băile Felix, locul în care familia îl va înmormânta.

Datorită faptului că a fost un artist iubit atât de public, cât și de colegii de breaslă, în curtea cimitirului familia acestuia a amplasat un cort de 300 de persoane, în care toți cei care l-au iubit au venit să-și ia rămas-bun de la interpretul de muzică lăutărească.

Printre cei care au fost la priveghiul artistului s-a numărat şi Adrian Minune. Manelistul a avut o relaţie extrem de apropiată cu Strugurel de la Oradea, ba chiar au şi cântat împreună, la diferite evenimente.

„Suntem alături de colegul şi fratele nostru Strugurel, toţi cei care suferim pentru el. Am venit să fim lângă el acum la rău, la bine am fost cu toţii. Suntem lângă el. Am cântat împreună, i-am făcut cadou un microfon super. Eram fanul dânsului”, a spus Adrian Minune.

Ore în șir, colegii de breaslă au cântat noaptea la priveghiul artistului melodii specifice evenimentului, de tristețe.

La înmormântarea artistului, rudele au spus că 1.000 de persoane o să le fie alături.