Adrian Luca de la „Chefi la Cuțite” s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Prima imagine de la nuntă. FOTO

Publicat: 07/01/2021 | 22:53

Adrian Luca, unul dintre cei mai iubiți foști concurenți de la „Chefi la Cuțite”, a reușit, de curând, să își uimească fanii din mediul virtual. Tânărul s-a căsătorit cu iubita sa, iar admiratorii au fost luați prin surprindere de această informație.

Vestea a venit odată cu o imagine postată de rețelele de socializare. Mai exact, Adrian Luca a postat în luna decembrie o imagine în care se afla alături de aleasa inimii lui. Acesta purta costum de mire, iar tânăra o superbă rochie de mireasă, fiind protagoniștii unui tablou de colecție, scrie Antena 1.

Imaginea de la nuntă

Prestația de la „Chefi la Cuțite”

Adrian Luca a reușit să atragă de partea lui admirația publicului pentru că știe să gătească fantastic și are doar 23 de ani. Tânărul a reușit să-l cucerească pe faimosul Chef Sorin Bontea prin talentul său în ale gătitului, ajungând în echipa lui și având un parcurs demn de laudă în competiție.

În același timp, Adrian Luca a reușit să-și impresioneze fanii prin povestea lui de viață. Fostul concurent de la „Chefi la cuțite” s-a născut în orașul Timișoara, loc în care a trăit până la vârsta de 5 ani, la un bloc de la perifera orașului, până ce familia lui a decis să se mute în Italia.  În cadrul emisiunii Adrian Luca a povestit la un moment dat că fratele lui a trecut prin momente grele, atunci când s-a operat la inimă.

Citește și: Cătălin Scărlătescu într-o ipostază așa cum nu l-ai mai văzut! Juratul de la „Chefi la Cuțite” plimbă căruciorul copilului