Adrian ”Beleaua” Corduneanu se antrenează intens pentru Puterea Dragostei! Demonstrație în direct

Publicat: 09/05/2020 | 19:55

Adrian ”Beleaua” Corduneanu se antrenează intens pentru Puterea Dragostei! Musculosul a făcut o demonstrație în direct.

După ce și-a exprimat dorința de a participa la ”Puterea Dragostei”, Adrian Corduneanu a postat pe contul său de Facebook un filmuleț, în sala de forță, în care ridică o greutate incredibilă: 220 kilograme din culcat, la piept. Adrian a reușit să facă 5 repetiții cu această greutate. (CITEȘTE ȘI: “REGELE” LE TAIE ARIPILE LUI JADOR ȘI ABI TALENT. “CÂND O FI CEVA, MĂ DEZBRAC EU DIRECT ȘI…”)

ASA DE SUPARARE CA E CORONA VIRUS ????????✌✌????‍♂️????‍♂️ A.B POWER ???????????????? PUTEREAAAAAAAAA

Publicată de Adrian Corduneanu pe Marţi, 5 mai 2020

“Puterea Dragostei” este un show difuzat de Kanal D și moderat de Andreea Mantea. În cadrul său, șapte femei și șapte bărbați trebuie să locuiască separat, dar să își petreacă opt ore pe zi împreună în “Casa Dragostei”, în afara ei neavând permisiunea să se întâlnească.

Formatul emisiunii l-a impresionat pe Adrian ”Beleaua” Corduneanu, care a anunțat, prin intermediul unui live pe Facebook, că vrea să paricipe la show, ca și concurent. (VEZI ȘI: LAURETTE DĂ O FUGĂ PÂNĂ LA NOUL IUBIT, ÎN PLINĂ PANDEMIE: ”MĂ DUC LA LONDRA SĂ MĂ IZOLEZ 3 ZILE ȘI 3 NOPȚI CU…”)

”Vreau să anunț că din seara asta las Facebook-ul pe dreapta, nu mai intru vreo două luni de zile, m-am plictisit. Nelson Mondialu… Puterea Dragostei, da tată, facem audiență mare și intră bani grei acolo. Cu Norocel, fratele nostru, iese un circ mare acolo!

S-ar putea și chestia asta, dacă mă duc la Puterea Dragostei, nu mai intru pe Facebook, o să mă vedeți pe acolo. Nu, băi frate, nu mă duc acolo să bat, în cel mai rău caz mă duc să le ‘bat’ pe fetele alea la pielea goală. Dar nu mă duc să bat lumea. Dacă sunt obraznici (n.r. concurenții) și alea-alea îi băgăm noi în baie și discutăm. Dar nu… Mă duc acolo, talent, alea-alea.

Nu-i măi, chiar așa, mă vedeți chiar așa obraznic, așa rău sau așa dur? Dacă mă duc la Puterea Dragostei, gata, fuge toată lumea? Nu, frumos, ne facem și noi talentul acolo, ce dracu, am pretenții la voi! Știm noi să facem să fie bine și să facem atmosferă acolo”, a spus Adrian Corduneanu într-un live pe contul lui de socializare.