Adrian “Beleaua” Corduneanu, concurent la “Puterea Dragostei”?! “Nu bat pe nimeni, doar pe fetele alea la pielea goală. Intră bani grei acolo!”

Publicat: 15/04/2020 | 12:37

“Puterea Dragostei” este un show difuzat de Kanal D și moderat de Andreea Mantea. În cadrul său, șapte femei și șapte bărbați trebuie să locuiască separat, dar să își petreacă opt ore pe zi împreună în “Casa Dragostei”, în afara ei neavând permisiunea să se întâlnească.

VEZI AICI: PRIMA DOVADĂ A CELEBRULUI AMANTLÂC DIN LUMEA INTERLOPĂ! SOȚIA TEMUTULUI CORDUNEANU, FOTOGRAFIATĂ GOALĂ CU ”INCULPATUL” ÎN DORMITOR

Formatul emisiunii l-a impresionat pe Adrian ”Beleaua” Corduneanu, care a anunțat, prin intermediul unui live pe Facebook, că vrea să paricipe la show, ca și concurent.

”Vreau să anunț că din seara asta las Facebook-ul pe dreapta, nu mai intru vreo două luni de zile, m-am plictisit. Nelson Mondialu… Puterea Dragostei, da tată, facem audiență mare și intră bani grei acolo. Cu Norocel, fratele nostru, iese un circ mare acolo!

S-ar putea și chestia asta, dacă mă duc la Puterea Dragostei, nu mai intru pe Facebook, o să mă vedeți pe acolo.

NU RATA: S-A AFLAT ÎN SFÂRȘIT CINE A PROVOCAT ”FRATRICIDUL” DIN CLANUL CORDUNENILOR! ARE LEGĂTURĂ CU ”DIAMANTUL ROZ” ȘI FAMILIA CELEBRULUI SHERIFF…

Nu, băi frate, nu mă duc acolo să bat, în cel mai rău caz mă duc să le ‘bat’ pe fetele alea la pielea goală. Dar nu mă duc să bat lumea. Dacă sunt obraznici (n.r. concurenții) și alea-alea îi băgăm noi în baie și discutăm. Dar nu… Mă duc acolo, talent, alea-alea.

Nu-i măi, chiar așa, mă vedeți chiar așa obraznic, așa rău sau așa dur? Dacă mă duc la Puterea Dragostei, gata, fuge toată lumea? Nu, frumos, ne facem și noi talentul acolo, ce dracu, am pretenții la voi! Știm noi să facem să fie bine și să facem atmosferă acolo”, a spus Adrian Corduneanu într-un live pe contul lui de socializare.

NU RATA: ”STAU CU O BERE ÎN MÂNĂ ȘI PRIVESC LA VIITOR”. CUM A FOST SURPRINS ȘEFUL CLANULUI CORDUNEANU ALĂTURI DE UN MARE OFIȚER DIN POLIȚIA ROMÂNĂ