Adorabil! Cum s-au fotografiat Misha și fetița ei în prag de sărbători

Publicat: 17/12/2019 | 18:55

Adorabil! Cum s-au fotografiat Misha și fetița ei în prag de sărbători.

În prag de sărbători, Misha și fetița ei au făcut o ședință foto. Fosta soție a lui Connect-R a postat pe contul de Instagram mai multe poze cu Maya, fiica ei, cu tematică de Crăciun.

„Iubirea vieții mele !❤️ Maya??”, a scris Misha pe contul ei de socializare.

Misha și fetița ei, ședință foto de Crăciun

Au divorțat, dar au rămas prieteni buni. Connect-R și Misha au petrecut împreună vacanța de vară, iar acum cei doi colaborează împreună și pe plan muzical. Artistul a mărturisit că în relația de familie dintre el și fosta lui soție, Misha a fost cea care a făcut cele mai multe sacrificii. (CITEȘTE ȘI: TATĂL LUI CONNECT-R A FĂCUT ”STRIPTEASE” ÎN CABINETUL UNUI MEDIC, IAR NOI AM INTRAT ÎN POSESIA FILMĂRILOR!)

„Misha a făcut cele mai multe sacrificii. Eu am fost vânătorul, cel care a adus mâncare acasă. Sunt un tată normal. Bineînteles, cum să spun,s-a şi dovedit de-alungul timpului că dintr-un vânzător de ziare, m-am transformat în artist. E minunat să crezi, e minunat să îţi pui dorinţe, să le arunci în univers şi de acolo să vină înapoi.”, a declarat Connect-R la Antena Stars.

Misha și Connect-R s-au căsătorit în vara anului 2013, dar au divorțat în 2016

Mihaela Mihalache (Misha) și Ștefan Mihalache (Connect-R) s-au căsătorit civil pe 24 iulie 2013, iar aproximativ un an mai târziu și-au jurat credință și iubire în fața Lui Dumnezeu. Cei doi artiști au devenit părinți pe 25 ianuarie 2014, când s-a născut fiica lor, Maya. (VEZI ȘI: CONNECT-R, MESAJ EMOȚIONANT PENTRU FOSTA SOȚIE, MISHA. CE I-A DECLARAT ARTISTUL PUBLIC)

Pe 14 august 2018, Connect-R a anunțat printr-o postare emoționantă făcută pe rețelele de socializare că el și Misha au divorțat în secret în 2016. “Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorț. Doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus!”, a fost anunțul cântărețul pe Instagram și Facebook.