Adorabil! Care au fost primele cuvinte ale prințului Louis

Publicat: 15/12/2019 | 14:19

Adorabil! Care au fost primele cuvinte ale prințului Louis.

Louis, care va împlini doi ani în aprilie, a spus prima oară „Mary Berry”, conform mirror.co.uk. Invitată la BBC pentru o ediţie de Crăciun unde va găti alături de William şi cheful Mary Berry, fostă jurată la emisiunea Bake Off, Kate a povestit că Louis a învăţat să vorbească citind coperţile cărţilor din bibliotecă.

Cum se menține Kate Middleton în formă

Kate Middleton, soția prințului William, este mama a trei copii, dar arată senzațional. Asta, în principal, faptului că este mare iubitoare de sport. Totodată este și foarte atentă la alimentele pe care le consumă.

Potrivit Mirror, Kate Middleton mănâncă, zilnic, multe fructe și legume, dar și cât mai puține alimente procesate. De asemenea, când a acumulat kilograme, a urmat dieta Dukan, adică a renunțat la carbohidrați și s-a concentrat pe proteine și grăsimi sănătoase.

În plus, în fiecare dimineață, soția prințului William bea un smoothie în care amestecă spirulină, matcha, kale, spanac, afine și coriandru. După-amiază, Kate consumă, de regulă, salate și fructe.

Iar pentru a-și menține pielea catifelată și radiantă, Kate Middleton mănâncă pepene, goji și supă rece gazpacho. La cina, de pe mama ei nu lipsește puiul la cuptor sau cârnații de casă, potrivit click.ro.