Adolescent de 18 ani, găsit mort pe un câmp, lângă Curtea de Argeș. Era dispărut de 2 zile!

Publicat: 31/01/2020 | 16:23

Un adolescent de 18 ani, ce dispăruse de acasă în urmă cu 2 zile, a fost găsit mort pe un câmp, lângă Curtea de Argeș. Mai mult, copilul refuza să-i răspundă mamei sale la telefon, iar aseară nu doar că și-a închis telefonul, dar și-a dezactivat, de asemenea, și contul de Facebook. Se pare că a plecat de acasă în mod voluntar, din cauza faptului că era ținut prea din scurt, de părinți. 

Florea Marius Ștefan, un adolescent de 18 ani a fost găsit fără suflare pe un câmp, în apropiere de Curtea de Argeș. Copilul plecase de acasă în mod voluntar de 2 zile și refuza cu orice preț să-i răspundă mamei sale la telefon. Noaptea trecută, Ștefan și-a închis contul de Facebook, dar și telefonul, așa că nimeni din familia lui nu a mai putut lua legătura cu el, în vreun fel.

În ziua de 29 ianuarie, Ștefan a plecat de acasă, iar de atunci, familia l-a căutat pe oriunde s-a gândit că se putea duce adolescentul. Mama băiatului, care este cadru didactic, a sunat de urgență la 112 și a anunțat dispariția fiului său. Au început imediat căutările, iar familia lui Ștefan s-a gândit că acesta ar fi putut muri. Potrivit informațiilor oferite de observator.tv, Ștefan a fost căutat de familie într-un baraj de lângă Curtea de Argeș, dar a fost de negăsit. De asemenea, mama băiatului le-a spus anchetatorilor că acesta și-a închis contul de Facebook, dar și telefonul.

Astăzi, cel mai negru scenariu al familiei s-a confirmat, iar Ștefan a fost găsit fără viață, pe un câmp din apropierea orașului Curtea de Argeș. Apropiații adolescentului susțin că acesta vorbea foarte des despre moarte și era extrem de introvertit, mai notează sursa citată. Poliția a demarat o anchetă în acest caz, întrucât nu se cunoaște cauza morții lui Florea Marius Ștefan.