Administratorul unui iaz din județul Botoșani, găsit mort! “Se afla la pescuit!” Poliția…

Publicat: 24/06/2020 | 12:48

Administratorul unui iaz din Botoșani a fost găsit mort. Soția lui a sunat la 112 și a spus că partenerul ei de viață nu i-a mai răspuns la telefon de luni. Mașina bărbatului a fost găsită pe malul iazului.

VEZI AICI: CHINUIȚI DE DEZASTRELE NATURALE! CINCI COPII ȘI TREI ADULȚI AU FOST EVACUAȚI DIN CASA INUNDATĂ, ÎN TIMIȘ

Bărbatul a fost găsit decedat aproape de mal, la aproximativ 100 de metri de locul unde ar fi pescuit. Poliția a deschis o anchetă, iar criminaliștii vor stabili cu exactitate cauza morții.

Bărbatul nu a fost luat de viitură, el se afla la pescuit. A fost găsit decedat, aproape de mal”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgențe (ISU) Botoșani.

Bărbatul a fost căutat de poliție după ce a fost dat dispărut de soție. Detașamentului de Pompieri Dorohoi a intervenit pentru căutarea lui în iazul din satul Viișoara, comuna cu același nume, potrivit botosaneanul.ro.

Dezastru produs de inundații în Botoșani și în alte județe

Inundaţiile au afectat 161 de localităţi din 29 de judeţe anunţă miercuri IGSU, care precizează că trei oamei au fost luaţi de viitură, zeci de persoane au fost evacuate, peste 1.000 de case, curţi şi beciuri au fost inundate, iar stâlpi de electricitate şi copaci au fost doborâţi de vânt.

NU RATA: VREMEA S-A DAT PESTE CAP! INUNDAȚII MAJORE ÎN MAI MULTE JUDEȚE

În cursul zilei de ieri şi pe timpul nopţii, aversele torenţiale au produs inundaţii în 29 judeţe (Alba, Arad, Bihor, Bistrişa – Năsăud, Braşov, Botoşani, Calăraşi, Cluj, Caraş – Severin, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Mehedişi, Maramureş, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Suceava, Timiş, Teleorman, Vaslui şi Vrancea), fiind afectate 161 de localităţi. Cu eforturi susţinute, pompierii au acţionat în sprijinul populaţiei şi administraţiei publice locale pentru evacuarea apei din 387 de case, 578 curţi şi 219 beciuri/subsoluri. Totodată, vântul puternic a doborât 7 stâlpi de electricitate şi 5 copaci, colegii nostri acţionând pentru degajarea acestora”, anunţă IGSU.