Adio, dar rămân cu tine! Dovada clară că Jo și Juno s-au împăcat, după despărțirea fulgerătoare

Publicat: 01/08/2020 | 20:13

Vestea că Jo și Juno s-au despărțit a venit ca un fulger în showbizul românesc, mai ales că cei doi artiști păreau de nedespărțit și mai fericiți ca niciodată. Ei bine, dar pe zicala „lasă-mă să te las” sau „adio, dar rămân cu tine”, iată că despărțirea nu a durat prea mult și au dat primele semne de împăcare. 

Jo și Juno s-au împăcat! După ce și-au spus adio și au șocat fanii prin decizia lor, se pare că drumurile li s-au intersectat din nou!

De ce? Simplu! Jo și Juno au făcut deja publice primele dovezi ale împăcării lor, căci atunci când este iubire, nimeni și nimic nu poate sta în calea a doi oameni. Mai exact, cei doi se află pe litoral, împreună, acolo unde se simt cum nu se poate mai bine. Pe rețelele de socializare, Jo și Juno au postat fotografii cu ei doi în care par extrem de zâmbitori și, spunem noi, le-a cam priit împăcarea!

Jo, radicală după despărțirea de Juno

Imediat după despărțirea de iubitul său Jo, pe numele ei real Ioana Anuța a vorbit despre relația cu artistul și a menționat faptul că este de părere că a exagerat cu expunerea vieții personale, în spațiul public. Mai mult, artista a punctat că ea și iubitul său s-au cam…sufocat!

„Cred că greșeala noastră a fost că am ales să ne facem publică viața asta personală și acum trebuie să dăm socoteală de fiecare dată. Poate ne-am maturizat. Ca în orice cuplu, există și momente mai puțin plăcute… Nu am fost… despărțiți… Am considerat că e firesc și normal să mai luăm o gură de aer. Ne-am sufocat un pic pentru că ne-am iubit și ne iubim foarte mult. Ne-am sufocat pentru că nu am știut să gestionăm lucrurile astea. Ne-am sufocat pentru că nu am știut cum să facem să fie bine. Noi doi ani jumătate cât am fost împreună ne-am sufocat încontinuu. Stăm împreună, dar nu trebuie să stăm numai împreună”, a declarat Jo în cadrul unei emisiuni TV.