Adio, dar rămân cu tine? Cum s-au dat de gol Lidia Buble și Răzvan Simion că sunt din nou împreună

Publicat: 25/06/2020 | 08:10

Despărțirea lor a luat prin surprindere pe toată lumea, iar acum…gesturile lor iau prin surprindere din nou! Recent, Lidia Buble și Răzvan Simion, căci despre ei este vorba, s-au cam dat de gol că sunt din nou apropiați.

La câteva săptămâni de la despărțire, se pare că Lidia Buble și Răzvan Simion sunt din nou apropiați. Nu o spunem noi, ci gesturile făcute de cei doi. Pe zicala „Adio, dar rămân cu tine”, artista și moderatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani par să fi îngropat securea „războiului” generat de despărțire și să se afle în relații mai bune. Mai mult, fanii lor și-au pus numeroase semne de întrebare și s-au gândit, recent, dacă nu cumva aceștia urmează să anunțe marea lor împăcare.

NU RATA – LIDIA BUBLE S-A MUTAT ÎN CASĂ NOUĂ DUPĂ CE S-A DESPĂRȚIT DE RĂZVAN SIMION + CINE O CONSOLEAZĂ ACUM

Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou împreună?!

Ei bine, nu vă mai ținem în suspans și vă spunem exact despre ce este vorba. După câteva săptămâni de la despărțirea care a stârnit numeroase controverse, Lidia Buble și Răzvan Simion par să se înțeleagă mult mai bine. Mai exact, prezentatorul de la Antena 1 o urmărește din nou pe artistă pe rețelele de socializare și chiar îi apreciază fotografiile, lucru ce i-a făcut pe fanii lor să se gândească dacă nu cumva vor să bifeze o mare împăcare.

Răzvan Simion a anunțat despărțirea de Lidia Buble

În urmă cu doar câteva săptămâni, Răzvan Simion a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce a postat un mesaj în care mărturisea că se desparte de Lidia Buble.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit.

CITEȘTE ȘI – LIDIA BUBLE A RĂMAS MASCĂ: ”PUNE-ȚI SILICOANE!” RĂSPUNSUL FENOMENAL AL ARTISTEI

De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Mă iert pe mine pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă şi construim proiectul muzical şi în rest doi foşti iubiţi, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept“, este o parte din mesajul de pe Instagram, prin care Răzvan justifica despărţirea de Lidia Buble.