Adina Buzatu s-a apucat de gătit chiar de ziua ei! Cum a arătat masa invitaților și ce preparate a ales stilistul

Publicat: 06/04/2020 | 17:36

Adina Buzatu și-a sărbătorit ziua de naștere extrem de fericită, și pe deasupra s-a apucat și de gătit! Ce preparate a ales dar și cum a arătat masa invitaților, a arătat chiar ea în ultimul său vlog postat pe contul personal.

Chiar dacă este pandemie, Adina Buzatu nu și-a pierdut din umor, cel puțin asta arată ultimul ei vlog filmat alături de fiica ei Sara. „Sara spune că dacă gătesc eu, lumea are șanse să facă toxiinfecție alimentară” ,a spus vedeta spre amuzamentul fanilor. (CITEȘTE ȘI: APELUL FĂCUT DE ADINA BUZATU CĂTRE ROMÂNI: ”LUNI 30.03, ORA 20:00, HAI PE BALCON SĂ…”)

Cu ocazia zilei de naștere, stilistul a acceptat provocarea de a găti singură preparatele pentru cină și se pare că s-a descurcat de minune. Friptură de vită la grătar, cartofi cu țelină și măr, conopidă în ulei de măsline sau banana icecream, au fost doar câteva din preparatele pe care Adina le-a gătit împreună cu fiica ei. (VEZI ȘI: ADINA BUZATU SEDUCE PRIN STIL! „UNE FEMME FATALE”, FORȚA SEDUCȚIEI VESTIMENTARE)

Vedeta a ținut morțiș să le transmită și un mesaj tuturor privitorilor: „Frate da, coronavirus, groaznic, stăm acasă și este urât. Să ne ajute Dumnezeu să fim sănătoși! Hai să luăm și partea pozitivă, stăm împreună și învățăm chestii.”

De-a lungul timpului, Adina Buzatu și-a obișnuit fanii să fie prezentă constant pe rețele de socializare. Împărtășește cu oamenii fiecare emoție, bucurie sau tristețe, iar în urmă cu câteva zile a demarat o campanie prin care îi susține pe toți cei care luptă împotriva virusul Covid-19. Stilistul și-a îndrumat admiratorii în urmă cu doar câteva zile să iasă  pe geamul balcoanelor și să adreseze un rând de aplauze tuturor cadrelor medicale, pompierilor, polițiștilor, sau oricui își riscă viața în aceste momente extrem de dificile.