Adina Alberts, gest incredibil de solidaritate în combaterea coronavirusului! ”Pun la dispoziția tuturor cetățenilor…”

Publicat: 17/03/2020 | 17:34

Chirurgul estetician Adina Alberts, în vârstă de 51 de ani, a anunțat astăzi pe pagina sa de socializare că este dispusă să ofere spre folosință cetățenilor români întreaga unitate spitalicească pe care aceasta o conduce, dar și abilitățile sale medicale. Celebrul medic ia aceste măsuri în sprijinul tuturor românilor infectați cu noul coronavirus.

Adina Alberts este administratorul unei clinici private din centrul Capitalei. Aceasta a transmis pe Facebook că în unitatea sa medicală vor putea fi îngrijiți gratis oamenii  pe parcursul acestei  perioade de criză pandemică.

”Am decis să pun la dispoziția tuturor cetățenilor, atât unitatea spitalicească pe care o conduc, cât și experiența mea în medicină.
Total gratuit!
Îi mulțumesc doamnei Prefect a Municipiului București, Dna Nicoleta Goleac, care m-a primit astăzi în audiență, pentru deschiderea dumneaei, pentru omenia și empatia de care dă dovadă!
Aștept din partea autorităților competente, a doamnei Primar General Gabriela Firea , a domnului Primar Sector 1, Dan Tudorache , precum și din parte Ministrului Sănătății, a dlui Victor Costache, decizii cu privire la necesitățile pe care aș putea să le acopăr eu și unitatea spitalicească pe care o conduc!
Pe această cale fac un apel către colegii mei care dețin clinici private, să se alăture în acest program de solidaritate, care cu siguranță va face diferența în vremurile ce vin!
Multă sănătate tuturor!”, a scris Adina Alberts pe Facebook.