Adi Sînă a insistat mult să o cucerească pe Anca Serea. Prezentatoarea a cedat greu „I-am scris numărul de telefon pe un șervețel”

Publicat: 13/12/2020 | 22:46

Anca Serea a povestit într-un interviu televizat cum a fost „agățată” de soțul ei Adi Sînă. Prezentatoarea de la Prima TV a mărturisit că nu a fost ușor de cucerit.

Anca Serea a fost luată la o serie de întrebări de Maria Gyori Tal, fiica Danielei Gyorfi. La un moment dat, cele două au vorbit și despre subiectul „dragoste la prima vedere”.

„Doar in filme exista dragoste la prima vedere. Dă-mi numărul tău si…”, a spus Maria.

CITEȘTE ȘI: Probleme financiare. Anca Serea și Adi Sînă, despre complexul rezidențial care i-a chemat în instanță: „Ne doream mai mult spațiu”

„Mi-a cântat o melodie și până la urmă am picat în plasă”

„Să știi că așa a reușit soțul meu, cu dă-mi numărul tău, la prima întâlnire. Dar nu I l-am dat. Și a insistat toată noaptea până I l-am dat. I-am scris pe un șervețel, într-un bar de karaoke, eu eram cu fetele și el era cu băieții. Și mi-a cântat o melodie și până la urmă i-am picat în plasă, dar după mult timp. M-a sunat în fiecare dimineață.”, a povestit  Anca Serea  la emisiunea lui Măruță.

„E foarte siropos.”, a conchis fiica Danielei Gyorfi după cele auzite.

CITESTE ȘI: Ce job și-a găsit Anca Serea ca să scape de sărăcie. Problemele financiare i-au dat bătăi de cap